Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Zauważ, że nie wszyscy mieszkają w "Warszawce". W lubuskim było 12°C, zero wiatru i całe przedpołudnie było prawie bezchmurne. Zauważ, że nie masz w profilu podanego skąd jesteś więc skąd mam to wiedzieć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Wymyłem rower po wczorajszym wypadzie, ściągłem koła. W tylnym odkręciłem kasetę i przygotowałem je do reklamacji(bembenek) po raz czyba 4 czy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 21km po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Umyłem rower Wiecie jaki lekki się zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja nie myję bo jutro od nowa będzie to samo Dobrze że błoto od pewnej warstwy odpada samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No właśnie, a ja w pokoju już klepki nie widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 W tylnym odkręciłem kasetę i przygotowałem je do reklamacji(bembenek) po raz czyba 4 czy 5 To cóż to za piasta z tak sypiącym się bEMbenkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Rockrider nie powiem, masz Ty do owego bębenka cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Zamówiłem dziś nową korbę do ktm'a, oby doszła przed gwiazdką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Pochwalisz się tak po cichu cóż to za wynalazek? Ja dzisiaj znowu tylko na rower popatrzyłem, do tego kilka filmików i kilka zdjęć rowerowych przejrzałem. To już można do lekkiej irytacji dojść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Clavicula ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ja korzystam z plusowej temperatury i jeżdżę bo jeszcze można rower niemiłosiernie upećkany błotkiem ale nie warto go myć bo zaraz się znowu upećka... umyję przed oddaniem do serwisu, ale kiedy to nastąpi, nie wiem wreszcie dotarły mi się hamulce, już nic nie piszczy, nie skrzeczy, rowerek chodzi cichutko jak złoto, to lubię za to nie lubię nieoświetlonej nietoperzastej ścieżki rowerowej koło kopy ćwila gdzie szwenda się, zwłaszcza wieczorno-ciemną porą, mnóstwo pacanów z pieskami... ps. nierowerowe, dla zazdrości: spędziłam dwa ostatnie tygodnie października na wycieczce w Chinach było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Pochwalisz się tak po cichu cóż to za wynalazek? ... http://www.extralite.com/imagesbike/colour%20ebones.jpg http://www.extralite.com/imagesbike/colour%20ebones2.jpg http://www.extralite.com/imagesbike/colour%20ebones3.jpg Z blatami Far Near to będzie wypas Clavicula ? Miałem, pobawiłem się > sprzedałem, na obrazkach cacy ale w rowerze do jazdy jak dla mnie nie teges W szosie to i fajne z tarczami carbon-ti ale za drogie, są fajniejsze rozwiązania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Rozumiem że w jedynym słusznym kolorze? Z FN kozacko to wyglądać będzie Boje się Twojego roweru jak go ukończysz, ale że tak spytam... Dasz dotknąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No właśnie miałem dylemat czy pomarańcz czy złoto ale skoro założenie było na złoto i zębatki są już złote to korba też będzie złota Pomarańcz też wypas ale do zębatek czy śrub nijak by się komponowała Z tym macaniem pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Złoty też ładnie w koncepcje roweru dobrze się wkomponuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Wyszlifowałem zacisk sztycy 7 gram w dół I plany na jutro: złozyc rower do kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A ja dzisiaj doczyściłem rower z błota z Enduro Trophy w Bielsku-Białej...edycja była nieoficjalna ale błoto jak najbardziej oficjalnie błotniste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam, dziś z rowerowych jak co dzień trip dom-praca-dom wyszło 43km, przy czym połowa rejestrowana za pomocą programu NokiaSportsTracker: http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=1811290 pozdrower:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzisiaj umyłem rower i nasmarowałem łańcuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 umyłem rower, wydrukowałem i wypełniłem plan treningów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 zamówiłem widelec Fox Talas 150 RLC , wreszcie po 2 miesiącach oczekiwań na fundusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 W końcu pokręciłem na moich ulubionych okolicznych zjazdach kałuże ukryte pod liśćmi naprawdę potrafią zaskoczyć Damian, widziałem foty z ET iii... jak by Durczok to zobaczył zabrakło by mu wulgaryzmów ze słownika Nadal nie mogę przecierpieć że nie mogłem pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 hmmm... a ja z rowerowych rzeczy to złapałem dzisiaj kapcia no ale wszystko skończyło się zaskakująco dobrze, ponieważ czekając na transport na parkingu ekipa z RmfMaxxx przeprowadziła ze mną krótki wywiadzik a na pocieszenie że złapałem gumę dostałem nową składankę Maxxxessions 2009 i super mega wypasioną smycz z logo rmfmaxxx muszę chyba częściej łapać kapcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Kupiłem manetki - gripshifty Srama X.0! I lekki trening na trasie XC - dużo nie brakował i byłby lot przez kierownice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.