Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 9

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki zysk wagowy ? :huh:

Raczej niewielki hehe, na razie przy moim sprzęcie nie liczę gramów, to raczej nie ścigant ale pierwszy krok zrobiony, no może 2 bo na początku odczepiłem wszystkie światełka odblaskowe na kołach, także gdyby pozbyć się sprzętu dodatkowego(światła,licznik, ...) powinno zejść poniżej 14 kg(waga producenta) :devil: tuning ze względów wygody niż wagowych

co robiłem rowerowego... hm....

a dzień świstaka miałem, mam i mieć będę...

poniedziałek, wtorek, środka, czwartek, piątek, sobota - pracuje przy rowerach, ogladam rowery, myję rowery, wącham rowery, psuję rowery, naprawiam rowery i te de i te pe :huh:

Odebrałem zamówioną korbę.

Muszę przy okazji przyznać, że po raz pierwszy jestem pełen podziwu dla naszej rodzimej Poczty Polskiej, zupełnie mnie zaskoczyła. W środę zamówiony towar (to raczej oczywiste, że nie został tego dnia wysłany), wczoraj wysłany, a dziś o 12 listonosz puka do drzwi :) . I co ciekawe to nie był priorytet :)

• Mod Team

Śmigałem sobie dziś po lasku i w drodze powrotnej na ścieżce rowerowej spacerował starszy gościu z pieskiem, chciałem go z prawej ominąć > zjechałem na chodnik > ominąłem ale w drodze powrotnej na ścieżkę przejeżdżałem pod zbyt małym kątem no i się wyślizgałem na lewy bok. pomiędzy ścieżką, a chodnikiem jest coś ala krawężnik :)

Kilka fot z lasu :laugh:

http://img297.imageshack.us/gal.php?g=dsc00001lq.jpg

Zauważ, że nie wszyscy mieszkają w "Warszawce". W lubuskim było 12°C, zero wiatru i całe przedpołudnie było prawie bezchmurne.

U mnie też:) Cały weekend było pięknie w sobotę rowerowałem, a w niedzielę chyba ostatni raz grałem w piłkę nożną na świeżym powietrzu:) Cudna pogoda, mogłaby cała zima taka być;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...