Cybuch Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dziś sobie śmigałem na Paradzie Niepodległości w Gdańsku, ekipa trójmiejskich "freeriderów" liczyła ok 30 osób ale czy ktoś z Was tam był to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HkwadratC Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Tuning kiery 1,5 cm mniej z każdej strony, bB czytanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jaki zysk wagowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ja dziś tylko wypucowałem rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HkwadratC Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Jaki zysk wagowy ? Raczej niewielki hehe, na razie przy moim sprzęcie nie liczę gramów, to raczej nie ścigant ale pierwszy krok zrobiony, no może 2 bo na początku odczepiłem wszystkie światełka odblaskowe na kołach, także gdyby pozbyć się sprzętu dodatkowego(światła,licznik, ...) powinno zejść poniżej 14 kg(waga producenta) tuning ze względów wygody niż wagowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 co robiłem rowerowego... hm.... a dzień świstaka miałem, mam i mieć będę... poniedziałek, wtorek, środka, czwartek, piątek, sobota - pracuje przy rowerach, ogladam rowery, myję rowery, wącham rowery, psuję rowery, naprawiam rowery i te de i te pe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kezcuzj Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Odebrałem zamówioną korbę. Muszę przy okazji przyznać, że po raz pierwszy jestem pełen podziwu dla naszej rodzimej Poczty Polskiej, zupełnie mnie zaskoczyła. W środę zamówiony towar (to raczej oczywiste, że nie został tego dnia wysłany), wczoraj wysłany, a dziś o 12 listonosz puka do drzwi . I co ciekawe to nie był priorytet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Pogoda dopisywała więc hop na rower i licznik pokazał 37km szosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Wyszejkowałem łańcuch i "odbłociłem" lagi w amorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Ja dziś Magazyn Rowerowy i bikeBoard kupiłem w Empiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 29.3 km. Ładną glebę zaliczyłem na liściach - mokro - przez 3 dni non stop lało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 nastepne kilka godzin w internecie, co by tu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 A ja korzystając z pięknej pogody zakręciłem 35km, turystycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Jutro się szykuje grubszy wypad - większą ekipą to postanowiłem dzisiaj wyregulowac hamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ...dalej na necie, kombinujac rozne opcje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 51km w terenie, trochę mokro, liście - mówiąc jednym słowem wypas! TEGO WŁAŚNIE MI BRAKOWAŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshi Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 42 km w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dzisiaj 50,30 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 A ja dziś zrobiłem pad na chodnik z rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Aż boje się spytać jak... Cały weekend na rower to ja tylko popatrzeć mogłem, teraz wyskoczyłem na zewnątrz na krótki rękaw i zły na siebie jestem. Bo pogoda zacna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Śmigałem sobie dziś po lasku i w drodze powrotnej na ścieżce rowerowej spacerował starszy gościu z pieskiem, chciałem go z prawej ominąć > zjechałem na chodnik > ominąłem ale w drodze powrotnej na ścieżkę przejeżdżałem pod zbyt małym kątem no i się wyślizgałem na lewy bok. pomiędzy ścieżką, a chodnikiem jest coś ala krawężnik Kilka fot z lasu http://img297.imageshack.us/gal.php?g=dsc00001lq.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahas Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Przestępstwem byłoby zmarnowanie takiej pogody jak dzisiejsza. Założone z ciekawości semislicki pożarły 95km asfaltu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie wiem ile trawy wyjarałeś żeby zachwycać się brakiem słońca i kompletną szarówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahas Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Zauważ, że nie wszyscy mieszkają w "Warszawce". W lubuskim było 12°C, zero wiatru i całe przedpołudnie było prawie bezchmurne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Zauważ, że nie wszyscy mieszkają w "Warszawce". W lubuskim było 12°C, zero wiatru i całe przedpołudnie było prawie bezchmurne. U mnie też Cały weekend było pięknie w sobotę rowerowałem, a w niedzielę chyba ostatni raz grałem w piłkę nożną na świeżym powietrzu:) Cudna pogoda, mogłaby cała zima taka być;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.