Zidentyfikowany Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja do sklepu a potem umyłem bika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 36km asfaltem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 31 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 w sumie przepraszam za spóźnienie ale w niedziele ok. 50 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Dzis zmienilem opony i z 5km po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 21km po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Wymieniłem dętke i baterie w liczniku i pulsometrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Oficjalne zakonczenie sezonu... zmiana gum na bardziej odpowiednie na mokre podloze...ciezko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dziś lajtowy trening- tempo emeryckie Około 30km w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A ja miałem dzisiaj małe zapoznanie z moją nową szosą. Pierwsze wrażenia były nieco dziwne, bo dawno nie jechałem szosą, ale potem już było OK. Zrobiłem coś ok 35km po okolicznych wioskach, a w niedzielę będzie coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A ja dziś 40km lajtowym tempem Fajna pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacekddd Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Tyrałem od rana do 22.30 nad projektem żeby za kasę z niego móc sobie z czystym sumieniem kupić nowy rower... .. i tak już parę dni a potem jeszcze pewnie parę. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 28km na traskach XC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Ja dzisiaj 45,53 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Dzisiaj czyli codzienny standard pięćdziesiątka i niestety pęknięcie linki od przerzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Dziś, jak zwykle, kilka kilometrów po mieście. Niestety w mżawce, więc ślisko i niezbyt przyjemnie. Na pocieszenie mam fakt, że już od dwóch miesięcy roweru kluczem nie dotknąłem. Siadam i jadę, bez choćby dokręcenia śrubki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 25 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Dziś po raz pierwszy od miesiąca jeździłem, trenażera w międzyczasie nie liczę. 30km w terenie, było świetnie, po prostu rewelacja. Trenażer jest jak zwykły banan, a porządna jazda w terenie to Chiquita Brakowało mi takiego szaleństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Dzisiaj 33,45 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 42 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 25 Października 2009 Udostępnij Napisano 25 Października 2009 95.0 km, masyw Ślęży i Radunia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 26 Października 2009 Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ja wczoraj pośmigałem po trasie Langa w Szczawnie i w Książu Wszystko git tylko korzenie sliskie - masakra 95.0 km, masyw Ślęży i Radunia. Na Ślęże wjechałem ,ale na Radunie niestety nie, bo przecież im wyżej tym stromiej i juz sie nie dawało nawet isc Chyba że jechaliśmy innym szlakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 26 Października 2009 Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzisiaj czyszczenie bika ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 26 Października 2009 Udostępnij Napisano 26 Października 2009 104,04 km na szosie, następnie odebranie z poczty karbonowego sztywnego widelca do górala, a za chwilę czeka mnie jeszcze czyszczenie górala (ale sztywnego widelca jeszcze nie zakładam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 29 Października 2009 Udostępnij Napisano 29 Października 2009 1.5h terenu w błocie i deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 30 Października 2009 Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Na rowerze nie jeździłem juz prawie tydzień Przdwczoraj zrobiłem koledze luz w kole i wkręciłem pedałki Jutro jako trening - basen xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.