fotobiker Napisano 8 Października 2009 Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dziś 75 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 8 Października 2009 Udostępnij Napisano 8 Października 2009 45 km, cała droga pod wiatr i deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Z powodu kontuzji jeszcze nie jeżdżę, więc skrobnąłem relację z fragmentu MRDP, jaki zaliczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 30.3 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dzisiaj 45km z tego 20km xc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 podjęłam dzisiaj próbę zmiany pedałów (zwykłych na spd). niestety, nie udało mi się odkręcić pedałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Miałem przyjemnośc posmigac z Jankiem Lipczyńskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja dziś zamiast posłusznie iść do szkoły... wziąłem rower i pojechałem przed siebie Wyszło 82km z czego myślę 50% to teren. W deszczu, ale porządnie się ubrałem i było miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 12 Października 2009 Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Odebrałem oświetlenie rowerowe. I dalej leczę kolano :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Października 2009 Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja w weekend: Sobota-63km(dużo w terenie)zaliczona Wielka Sowa Niedziela-zagościłem na wyścigu szosowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2009 W niedzielę wyruszyłem na błotną wyprawę po okolicy - 23 km. Po przyjeździe rower nadawał się tylko do całkowitego mycia - tak też wieczorem zrobiłem. Dziś szukam dobrej oferty na Avidy BB7, bo takie mam nadzieję już za niedługo zagoszczą w moim rowerze. Z przodu będzie tarcza 185 mm z tyłu 160 mm. Liczę, że wszystko wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Kopiłem na Allegro zimowe spodnie rowerowe z membraną i ocieplaną bluze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Poleciało zapytanie o BB7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Stworzyłem nowe zapięcie do rowerowej bransoletki z łańcucha. I mam kolejny pomysł na bransoletkę dla pań pierwszy projekt już niedługo stworzę i jak dorwę aparat to zaprezentuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzis krótka lekcja jazdy na rolkach -jeździ sie gorzej niż na lodzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 15 Października 2009 Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dzisiaj zabrałem się za mój amortyzator - jest już wyczyszczony, na nowym oleju chodzi jak masełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 16 Października 2009 Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Przyszła paczka z Allegro. I kupiłem Magazyn Rowerowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manta980 Napisano 16 Października 2009 Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Zakładałem mostek i kiere Boplight'a i nowe linki hamulcowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Wstałem o 3:20, aby SKM podjechać do Redy, do bazy Harpagana... i na miejscu przejechać się czterema losowo wybranymi rowerami Wracając wstąpiłem do eMpika i przez godzinę z grubsza przejrzałem czasopisma o tematyce rowerowej... miło było znaleźć swoje nazwisko w jednym z nich ("rower tour" - o pielgrzymkach rowerowych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 ostatnio tylko patrzę na rower chyba się sezon dość gwałtownie skończył. jeszcze w dodatku zaraz wyjeżdżam na 3 tygodnie więc nie wiem czy w tym roku uda mi się jeszcze pojeździć... a poza tym - kupiłam genialną bluzę w Tchibo, co prawda do biegania, ale przetestowałam na rowerze przy 8-9 stopni i strasznej wichurze - jestem zachwycona z przodu materiał chroniący od wiatru, z tyłu siatka więc plecy się nie pocą, rękawy przedłużone z otworem na kciuk więc nic nie zawiewa do środka, z przodu stójka na szyi z suwakiem i kaptur bardzo dobrze przylegający do głowy i chroniący uszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dzisiaj 43km asfaltu- troche mokro i zimno A w dodatku kolega złapał kapcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Nabyłem nowy rower, jestem w niebie, dzisiaj tylko testowo 5km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dzisiaj tylko 19,33. Deszcz zimno i przebita dętka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 dziś 42km w deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 19 Października 2009 Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dzisiaj do pracy na rowerku...jeszcze powrót...oby nie padało ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.