Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 9

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

W niedzielę wyruszyłem na błotną wyprawę po okolicy - 23 km.

Po przyjeździe rower nadawał się tylko do całkowitego mycia - tak też wieczorem zrobiłem.:D

Dziś szukam dobrej oferty na Avidy BB7, bo takie mam nadzieję już za niedługo zagoszczą w moim rowerze.

Z przodu będzie tarcza 185 mm z tyłu 160 mm. Liczę, że wszystko wypali.:D

Wstałem o 3:20, aby SKM podjechać do Redy, do bazy Harpagana... i na miejscu przejechać się czterema losowo wybranymi rowerami :)

Wracając wstąpiłem do eMpika i przez godzinę z grubsza przejrzałem czasopisma o tematyce rowerowej... miło było znaleźć swoje nazwisko w jednym z nich ;)

("rower tour" - o pielgrzymkach rowerowych)

ostatnio tylko patrzę na rower ;) chyba się sezon dość gwałtownie skończył. jeszcze w dodatku zaraz wyjeżdżam na 3 tygodnie więc nie wiem czy w tym roku uda mi się jeszcze pojeździć...

a poza tym - kupiłam genialną bluzę w Tchibo, co prawda do biegania, ale przetestowałam na rowerze przy 8-9 stopni i strasznej wichurze - jestem zachwycona :P z przodu materiał chroniący od wiatru, z tyłu siatka więc plecy się nie pocą, rękawy przedłużone z otworem na kciuk więc nic nie zawiewa do środka, z przodu stójka na szyi z suwakiem i kaptur bardzo dobrze przylegający do głowy i chroniący uszy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...