Gromosmok Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kupiłem magazyn Rowertour . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 21km po mieście 1,5h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 odwiedziłam Airbike'a na Dereniowej i kupiłam butki Shimano m086 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Mam to szczęście i siedze jeszcze w Beskidach... Dziś zaliczona Barania Góra i łącznie ponad 60km po górach. Padam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Dzisiaj 52,82 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 3 Października 2009 Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Kupiłem kominiarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Wczoraj BM w Polanicy Mega: M0-4 , open 76, a generalka 2 Z rozgrzewką wyszło ponad 70km. I tak własnie zakonczyłem sezon ze ściganiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Wczoraj 21 km w słoneczną pogodę, nawet nie było tak zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Zrobiłem kółko po większości podkrakowskich dolinek. Z ciekawszych rzeczy to przełamałem się na zjeździe spod groty Łokietka, choć nie obyło się bez gleby. Foty tutaj(choć aparat strasznie wypłaszczył i nie wygląda to tak groźne jak na żywo): http://picasaweb.google.com/469hinol/DolinkiOjcowRudno31009# I podjechałem pod zamek w Rudnie, pierwszy raz przednie koło nie odleciało do tyłu W sumie 110 km, spora większość terenem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 51 km wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Dzisiaj 42,44 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Wczoraj 30km i na sam koniec mooocny deszcz z czym idzie ostra gleba Kolano boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Wczoraj jakieś 80km z czego 50 nocą przy pełni księżyca Okres night ride'ów oficjalnie rozpoczęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ostatnio trochę mało czasu więc dziś tylko 26 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 35 km szosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 w niedzielę Mazovia Jabłonna ale nie jestem zadowolona. trasa była łatwa, mogłam pojechać ją dużo lepiej ale źle mi się jechało, czułam się zmęczona. w open 41/68 (b słabo, nawet jak na mnie), w mojej kat 9/18, spadłam o sektor :/ to był mój ostatni występ w Mazovii w tym sezonie, co plasuje mnie na 91/209 w open i 31/93 w mojej kategorii. może w przyszłym sezonie będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dziś bardzo zdenerwowany postanowiłem wyżyć się na rowerze i wybrałem się w teren. Popadało, to i trochę błota było. Na jednym z zakrętów tylny RR chwilowo stracił przyczepność, pojechałem za szeroko i bum, gleba;] Ogólnie 42km, teraz padam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A ja dziś 46km szosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchaty Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A ja z kumplem zrobiliśmy 64 kilometry (on więcej bo wracał dalej do domu) po Trójmiejskim Parku Krajobrazowym w poszukiwaniu miejsca kultu woodooo. Woodoo nie znaleźliśmy, za to klasztor francuskich zakonnic. Na szczęście nie jeździły tym śmiesznym Citroenem 2CV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Magzyn bikeBoard kupiłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dzisiaj kolejny dzień szosy-51km i dostałem od trenera kask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja tylko 6km. Kolano dalej boli po glebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Miałem do wyboru nowy bB albo nowa płyta Kultu. I tak o to słucham genialnego albumu Widać nie tylko rowerem człowiek żyje. Ogólnie od dwóch dni na rower tylko patrzę, czas się poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Myślałem, że nie uda mi się już pojeździć w tym roku (problem z przetrzymywaniem roweru w akademiku), ale się myliłem. A że noce coraz dłuższe, więc zlikwidowałem jeden ze swoich grzeszków - zakupiłem oświetlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 8 Października 2009 Udostępnij Napisano 8 Października 2009 55.4 km - 2:13:15 Avs - 25.0 km/h WPKiW Katowice/Chorzów - Asfalt Okrążenie = 6.3 km - 1/3 trasy to nawet ładny podjazd. Jestem z siebie dumny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.