Zidentyfikowany Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Ja miałem malutki serwis bika. Dałem pastę miedzianą między tłoczki a klocki, piszczy o wiele mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 26 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Dzisiaj 80 km - 50% teren, 50% asfalt. Bardzo fajna jazda z kumplem, a rano z tatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Dziś 3,5 km ze stacji PKP do domu... i teraz leczenie ścięgien Achillesa po MRDP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Należy Ci się wielki szacun za to co przejechałeśFlash! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 5km w tym kupa na obydwu kołach...rower w piwnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Pojechałem sprawdzić czy skończyli ścieżkę na Ujazdowskich przy Agrykoli. Skończyło się na 20 km w górę i w dół . Jutro pojadę sprawdzić czy działa prom na Burakowie. Ciekawe czym się skończy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 27 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Maraton w Wieleniu - Michałki 2009 zaliczony. Był to mój pierwszy maraton i jestem bardzo zadowolony, mimo że ciężko mi ustać na nogach Jechałem dystans mega (57km) i zajęło mi to 2:48:41, avg troszkę powyżej 20km/h. Kompletnie nie wiedziałem jak rozłożyć siły na tak długim dystansie w terenie i po ponad 30km było momentami koszmarnie ciężko. Zadowolony jestem za to ze swojej techniki. Na płaskim z braku sił inni mnie wyprzedzali, a na trudniejszych odcinkach (piach, korzenie, zakręty) ja wyprzedzałem ich. Sprzęt sprawdził się doskonale, dobrze zestrojony rower to podstawa w takich zawodach. Jako że dawno nie padało to na trasie było mnóstwo kurzu. Jadąc za grupą w kłębach dymu ciężko było oddychać, a łańcuch mimo że wcześniej był nasmarowany, na koniec był suchy jak pieprz. Zabawa była super, polecam każdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 27 Września 2009 Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Dzisiaj 60,44 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 27 Września 2009 Udostępnij Napisano 27 Września 2009 106 KM Jura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 27 Września 2009 Udostępnij Napisano 27 Września 2009 zmieniłam tylną oponkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2009 - szukanie przyczyny cykania w rowerze, - jazda z tatą i jego wypadek (baba na rowerze ścięła zakręt:wallbash: - wynik zębatka korby wbita w łydkę i wybity bark), - wizyta w garażu po diagnozie w czasie jazdy - smarowanie gwintów w korbie i dołożenie smaru w pedałach:thumbsup:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konraad Napisano 27 Września 2009 Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Ja przejechałem dziś 40km. w 1 godz. 38 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 28 Września 2009 Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Wczoraj zagościłem na Mistrzostwach Polski w Maratonie MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 28 Września 2009 Udostępnij Napisano 28 Września 2009 35km, kupiłem i założyłem slicki-michelin xc road,całkiem łyse Jutro pierwszy test na szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 28 Września 2009 Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jakieś 30km (padł licznik) w ulewnym deszczu. Uwielbiam takie warunki do jazdy zwłaszcza że mam ostatnio wielką motywację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Jakieś 30km (padł licznik) w ulewnym deszczu. Uwielbiam takie warunki do jazdy zwłaszcza że mam ostatnio wielką motywację. Hah - mi licznik padł wczoraj (powód - bateria), a dzisiaj także w ulewnym deszczu 26 km. Kino jak nic - "gąbki" w kasku śmiesznie i soczyście mi się namoczyły, pod koniec przejazdu miałem wyjątkowo ciężką banię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dziś 32km szosy Wczoraj kupiłem dętki geax`a i dałem rekawiczki do reklamacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 33 km na nowych slickach, idą jak przecinak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 moje Kochanie przyniosło mi MR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikeManiac Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Parenaście kilometrów na rozgrzewkę po chorobowej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Na stację, na której pracuję zajechał jakiś facet i zaczął grzebać przy rowerze. Trwało to dość długo. Okazało sie że łańcuch zakleszczył mu sie między blatem, a konstrukcja osłony przed łańcuchem. Żal mi sie go zrobiło i pomogłem mu uwolnić łąńcuch z zakleszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Kupiłem Schwalbe XX Light, kupiłem brand new manetki, a co za tym idzie, ściągnąłem stare i przygotowuje do sprzedaży Będą jutro na Allegro - XT Rapidfire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renegadez Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dzisiaj o poranku przejażdżka dla zdrowia - w sumie 28km Potem drobne czyszczenie sprzętu:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Wypucowałem rower na jutrzejszy maraton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 2 Października 2009 Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jadę z rowerkiem w góry... Jak wrócę to zdam relację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.