Mod Team bogus Napisano 16 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Byłem w rowerowym zapytać czy tarcze już są, niestety nie, jak nie przyjdą do piątku to zostaje mi tymczasowe założenie starych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 17 Września 2009 Udostępnij Napisano 17 Września 2009 45km asfaltu z 15 procentowymi podjazdami:D Mokro i nie za ciepło No i juz po dzisiejszym mam 6000km w tym sezonie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 17 Września 2009 Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Regulacja przerzutek, rozkucie i nasmarowanie łańcucha, wyczyszczenie napędu, przesmarowanie goleni koleżance Yonka A po za tym to nic, bo kontuzja od 2 tyg ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 18 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dzisiaj 32 km, niestety musiałem założyć stare tarcze, bo nowe jeszcze nie przyszły. Po wyeliminowaniu cykania pochodzącego prawdopodobnie z niedokręconego haka nastąpiła błoga cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ostatnio praca skutecznie mi uniemożliwia jazdę ale dzisiaj udało się zrobić skromne - 34km . Ulubionego błotka i szybkich zjazdów nie zabrakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 18 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Idealny piątkowy wieczór. Zamiast pubu trasa gdzieś przez okoliczne wioski, zamiast piwa tabletka magnezu z wodą w bidonie, zamiast chipsów duży jogurt i banan Było świetnie! Dzięki forumowiczowi Saito poznałem kapitalny, bardzo górzysty odcinek w terenie. Podczas jazdy inny kumpel zaczynający jeździć w spd dwa razy się wywalił. Raz w głębokim piachu go zarzuciło i przywalił z wielkim impetem kolanem w kierownicę, po kilku minutach się pozbierał. Drugi raz tocząc się powoli asfaltem i gadając przez telefon. On katapultował się w jedną stronę, telefon w drugą, a rower runął na asfalt Nie mogliśmy powstrzymać śmiechu jak po chwili podniósł słuchawkę i rzekł: "Marek już jestem, wywaliłem się na rowerze" W sumie wyszło 52km bardzo przyjemnej jazdy Poza tym przyszło mi dziś siodełko: http://www.allegro.pl/item739442829_siedelko_selle_italia_x2.html W porównaniu z SLR XC Gel Flow czy SLK jest ociężałe. Zarówno wagowo (287g) jak i wizualnie. Ale póki co wygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja dzisiaj zrobiłem 20km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 19 Września 2009 Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Dzisiaj tylko 46,44 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 19 Września 2009 Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ja zrobiłem 53km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Września 2009 Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Marne 40km, za to ile frajdy mi to dało znalazłem genialny zjazd, początek kręty później ostro w dół, jedna półka 30cm i na pełnym gazie w dół po mniejszych półeczkach, praktycznie ciągle w powietrzu Do tego bardzo wąsko z minimalną granicą błędu przez otaczające dookoła drzewa bajka. Po za tym pobiłem swój rekord w pochłanianiu chrupek kukurydzianych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Wczoraj 48km, pierw po planowanej trasie, a potem z imprezy na imprezę xD Błotko daje popalić, a i rękawki się przydadzą późnym popołudniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Wczoraj BM w Karpaczu. MEGA M0-3, OPEN-66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Wczoraj 40 km w 1h 40 min jazdy. Większość drogi z wmordewindem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Nie ma jak 50km z rana w dobrym terenie Jazda była super. Dwie gleby, odrapałem niedawno pomalowane rogi, prawie zgubiłem lampkę, która katapultowała się podczas upadku Jak widać jazda z przygodami, ale mimo to było przyjemnie. Tylko trochę obolały jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 miałem w planach zrobic około 60km ale nawet nie wyjechałem z podwórka. Napęd przypominał żwirownie Ale jest już czyściutki, czeka na nasmarowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Pojechałem na zawody DH w Słupsku 21km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Kupione: Gripy Dartmoor, Opony Kenda, Pedały Platformy z Pinami I Oczywiście założone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dzisiaj 54,41 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dziś Mazovia w Radomiu Moje pierwsze mega 125 w open i 16 w mj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 A ja dzisiaj tylko pół godziny na rowerku. Przez sesję poprawkową. Ale dobrze, że przynajmniej zaliczyłem. Na czwóreczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2009 62 km dzisiaj i zapewne ponad połowa w terenie. Liczne podjazdy i zjazdy, niestety nie obyło się bez uszkodzeń bynajmniej nie roweru a ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ja dzisiaj od 10 - 14 - 72.6 km. W parku chorzowskim wypuścili stado Nordic Walker'ów (jakiś klub) spod stadionu śląskiego - na lekkim podjeździe potrąciłbym takiego gocia - nie dość, że idą całą drogą, na odcinku 200m slalom gigant, to jeszcze mistrzu potem się pluł, zaskakując mnie pytaniem, czy nie mam gdzie jeździć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 20 Września 2009 Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Wczoraj chyba wpadłem w kadr jakiejś parze młodej jako mistrz drugiego planu dzisiaj mała pętla, za to ze zjazdem na którym dałem z siebie 100%, a teraz czas odsypiać po 18-ce kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 21 Września 2009 Udostępnij Napisano 21 Września 2009 na pocztę odebrać paczkę z FL Cross Country Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 21 Września 2009 Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Hmm, co dziś robiłem ? Uszkodziłem siekierą stopę, kicha z jeżdżenia i treningów..., jedyne co w tym dobre to to, że kasa z odszkodowania będzie na koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.