kantele Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ecia: na pewno nie kwestia ciśnienia. byłam dzisiaj w Plusie, sprawdziłam ciśnienie, podpompowano mi do 3bar i dalej pływa tyle że trochę mniej. zmieniłam w związku z tym kierunek opony bo jak się okazało była rzeczywiście w złą stronę, zobaczymy czy się coś zmieni, ale to chyba dopiero w poniedziałek. dzisiaj z rowerowych to poprzymierzałam trochę butów spd w Plusie z wyprzedaży ale niestety, nie bardzo któreś pasują. a poza tym niechcący ukradłam oponę, którą chciałam kupić (tzn. wsadziłam ją do plecaka i zagadałam się na temat butów a potem zapomniałam, że mam niezapłaconą oponę do w plecaku i wyszłam ze sklepu). ale zaraz po dojechaniu rowerkiem na miejsce docelowe zadzwoniłam do Plusa, nie gniewali się zapłacę w poniedziałek btw. ktoś się orientuje ile km po asfalcie wytrzymuje bieżnik na tylnej oponie Schwalbe Rocket Ron? może dla oszczędności bieżnika powinnam przestać hamować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 18,2km z czego w terenie 5km avg 20,6km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Dziś czasówka w Lubawce i 2 miejsce, ale wszystko rozstrzygnie sie jutro na rundach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ja dzisiaj zrobiłem 20km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Dzisiaj 55,42 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVeLw Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 do pracy i z powrotem rowerkiem... (wa-wa włochy - Galeria Mokotów) w drodze powrotnej ścigałem się z kierownikiem... wygrał... jechał samochodem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 13 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Wczoraj miałem bardzo męczący, ale wybitnie udany dzień. 5.30 pobudka żeby na 6.30 być w pracy, na szczęście tylko na 4h. Potem szybki serwis korby i suportu bo coś strzelało, i szybko na start indywidualnej jazdy na czas Był to mój pierwszy start w jakichkolwiek zawodach. Nie sądziłem, że sprawi mi to tyle radości. Z wyniku i swojej kondycji jestem bardzo zadowolony. Na 20km wykręciłem średnią ok. 32,6km/km i czas 36 minut. Nie spodziewałem się, że jestem do tego zdolny, ale adrenalina spowodowana rywalizacją dodaje wyjątkowej energii. W swojej kategorii (MTB powyżej 20 lat) zająłem 4 miejsce i dostałem dyplom Po wszystkim "regenerowałem" się na ognisku ze znajomymi bawiąc się równie dobrze jak na wyścigu No i czekam na przesyłkę bo kupiłem sobie nowe siodło - Selle Italia X2 Trans Am, warto czasem odpalić kompa przed pracą przy śniadaniu o 6 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 40 km. niestety tylko tyle, bo pogoda mnie straszyła troszkę, a ja się za cienko ubrałam. nieco ponad 2h, byłoby szybciej gdyby nie moje ulubione podjazdy (; a od nowego tygodnia uczę się skakać. na rowerze, oczywiście (; z braku internetu napiszę jak mi idzie w następny weekend (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 13 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ...zająłem 4 miejsce... Jak się okazało było spore zamieszanie z wynikami i jednak nie byłem 4. Tylko 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Dzis druga czesc wyscigu w Lubawce i byłem pierwszy i wygrałem cały wyścig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Dzis druga czesc wyscigu w Lubawce i byłem pierwszy i wygrałem cały wyścig Łooo, gratulacje! Ja dziś 28km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 A ja dzisiaj zrobiłem (odtłuściłem) swoje hample. W końcu hamują, a nie spowalniają. Działają jak nówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Dzisiaj 179,22 km ( Mój Najdłuższy dobowy dystans ) ze średnią 20,63 km/h . Katowice - Tychy - Pszczyna - Goczałkowice - Bielsko - Żywiec - Bielsko - Goczałkowice (zapora) - Pszczyna - Tychy - Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Przejażdżka przed pracą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t310 Napisano 14 Września 2009 Udostępnij Napisano 14 Września 2009 W piątek 45km sobota i niedziela upłynęła niestety bez rowerku z braku czasu a dziś 30km. I nowy rower tj. Kands KV 1 to nie to samo co poprzedni...Bardzo udany zakup dzięki forumowiczom... jeszcze raz wielkie dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 14 Września 2009 Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Obmyślam strategię na MRDP... do startu zostało 108 godzin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 15 Września 2009 Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Wczoraj odebrałem ze sklepu nowy rower - Giant anthem x3. Starzeję się i hardtail już nie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 15 Września 2009 Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Kupiłem Magazyn Rowerowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 15 Września 2009 Udostępnij Napisano 15 Września 2009 38km asfaltem z kilkoma podjazdami i średnia 30,1km/h I czuję że jestem w dobrej formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVeLw Napisano 15 Września 2009 Udostępnij Napisano 15 Września 2009 odebrałem nowy licznik (cateye hr200 szczerze polecam!!) więc trzeba było go przetestować... 30 km av 24km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Przyszły w końcu moje spodenki. Endura Singletrack. Jak dla mnie spoko, tylko trochę drogie. Zaraz idę na roweryk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 32km xc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 NIE poszedłem na rower, bo miałem czekać na dekarza, który NIE przyszedł Na pocieszenie zostało mi to, że pedały Look Quartz powinny być w przeciągu tygodnia u mnie w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 16 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morox Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Dzisiaj kupiłem rowerek Kross Level A4 2009 Już nie mogę się doczekać przesyłki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.