topi1995 Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja dzisiaj zrobiłem 22km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 34km XC z chłopakami z klubu No i jak wracałem do domu to sie siodełko odkręciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dziś zapaść formy Przedwczoraj jechałem maksa na trasie ponad 50km i chyba jeszcze nie doszedłem do siebie, bo dzisiaj mi odcinało prąd nawet na prostej, a byle podjazd to stawałem i wyszło że zrobiłem sobie aktywny rowerowy wypoczynek w Szczyrku. Czas troche odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Odkręciłem przy pomocy pilnika, brzeszczota, śrubokręta i młotka upartą obrobioną śrubę od tarczy, której nawet w serwisie nie potrafili odkręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzięki Eci zaoszczędziłam parę groszy na pedałach SPD nie wiem na razie kiedy je zamontuję bo muszę buciki dokupić a w ogóle to planowałam SPD w następnym sezonie dopiero, ale nie wiem czy wytrzymam skoro mam już pedały ;D a poza tym dzisiaj złapałam gumę powietrze zeszło w 10 sekund w oponie znalazłam metalowy kołek o długości około 2,5 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dzisiaj zrobiłem 26km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 41km i napisałem do sklepu, czy mi dadzą rabat na buty + pedały ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2009 kantele: na butki lepiej teraz polować, bo posezonowe zniżki są . No, i im wcześniej zacznie się treningi, tym lepiej - zimą będzie trudniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ecia ale wiesz, chciałabym w SPD trochę potrenować zanim ruszę na kolejny maraton. wydaje mi się, że... chociaż właśnie sobie policzyłam że kolejny maraton dopiero za 3,5 tygodnia... hmm... i tak muszę pójść do sklepu kupić dętkę zapasową i nową oponkę na tył zobaczy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVeLw Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 szukałem okularków, bluzy i długich spodni bo muszę jakieś kupic... ale na jutro ambitny plan ... ok.50 kilosów po puszczy kampinoskiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 dziś 57 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 szukałem okularków, bluzy i długich spodni bo muszę jakieś kupic... Ja też szukałem spodni... Padło na Endurę Singletrack (ma je ktoś?). Ja dzisiaj (w końcu!) odebrałem rower z serwisu od kumpla... Nowy amor, wymieniona kaseta, łańcuch, pancerze i linki. Zrobiłem 20 km po lesie i jestem zadowolony z rowerku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 10 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Strzeliłem sobie z kumplami 51km Aż trzech nas jechało co od lat się nie zdarzyło Zastanawiam się czy dla frajdy nie wystartować sobie w czasówce 20km u mnie w mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVeLw Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 3aran: ja jestem zwierze ciepłolubne, potrzebuję coś z długimi nogawkami... a z tego co się orientuję to ta endura ma krótkie... ale jutro zajrzę do decatlonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ja nasmarowałem łańcuch FL Teflon plus Nie podoba mi się ten olej, napęd jakoś dziwnie pracuje i co najważniejsze, głośno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serav Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dzisiaj pierwszy raz przejechałem bez odpoczynku 58km. Czas w jakim to zrobiłem to 2 godziny i 1 minuta. Rower Giant Boulder 840 na oponach Kenda West 26x1,5cala. Nie wiem czy wynik jest dobry czy zły ale chyba nie jest najgorzej jak na 3 miesiąc intensywnego pedałowania po bardzo długiej kilkuletniej przerwie. Trasa i jej przekrój Łomża-Wizna-Drozdowo-Łomża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 20 km po górach. Podjazdy przy 4-6km/h. Średnia ok 12 km/h. Ostro pod górkę, siła rośnie, wczorajsza słabszy dzień już zapomniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Zamówiłem tarcze hamulcowe Alligator Aries - będą pod koniec przyszłego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 3aran: ja jestem zwierze ciepłolubne, potrzebuję coś z długimi nogawkami... a z tego co się orientuję to ta endura ma krótkie... ale jutro zajrzę do decatlonu... To źle się orientujesz... Tu masz adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 po wymianie dętki w tylnym kole mam wrażenie że tył mi "pływa" nie wiecie co może być przyczyną? obręcz: Alex XC-44 Disc 32H opona: Continental Mountian King 26 x 2.2 / 84 TPI Wire Bead dętka: chyba Hutchison BASIC 26x1.80-2.125 ale nie jestem pewna bo wywaliłam pudełko czy może mieć wpływ ewentualne założenie opony w odwrotnym kierunku? czy dętka nie taka jak trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Założenie opony odwrotnie może mieć wpływ. Może to też być kwestia ciśnienia - może słabiej napompowałaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ja założyłem osłonę neoprenową która dzisiaj przyszła i skoczyłem do rowerowego się umówić na jutro na przegląd, przy okazji kupiłem łyżki do opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Ja zrobiłem 30km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Zajęty rozmową przez telefon założyłem na koło szosowe dętkę i oponę, w końcowej fazie wspomagając się łyżką... wszystko używając tylko jednej ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 zdążyłem przejechać zaledwie 5 km zaplanowanej trasy po czym zaczął padać deszcze,z nadzieją że przestanie schowałem sie pod przystankiem,niestety zanosiło się coraz bardziej więc wróciłem 5km w deszczu do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.