Mod Team bogus Napisano 6 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Wczoraj 17 km tak bez sensu trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Wczoraj była dobra impreza ze znajomymi, a dziś był niezły kac. I nawet pogoda nie pozwala się zregenerować na rowerze bo co chwilę pada. Przynajmniej założyłem rogi WCS po liftingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Mnie tam pogoda nie odstrasza nawet i lepiej mi się w takiej jeździ. Jedynie spora strata w tym, że kolejna podstawka do Garmina jest połamana. Najsłabszy element całego urządzenia. Po za tym dzień sobie urządziłem bardziej na enduracko niż treningowo czyli przedzieranie się przez 0,5-1m trawę tylko po to, żeby zjechać po łące z taką samą trawą. Zawsze chciałem się tam dostać i opłaciło się do momentu rowu który momentalnie zatrzymał rower W powrocie pod górę przedzieranie się przez jarzyny i podziurawiona dętka. Zmiana gumy przy mżawce i do domu okrężną drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dzisiaj 60,43 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ja dzisiaj tylko 35 km. Cały czas pod wiatr. Ciężko... :/ Odebrałem też amor z serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Mi dzisiaj wiatr też dał trochę popalić. ~31km, lekko ponad 20 w terenie. Deszcz mnie wystraszył i wróciłem do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Nasmarowałem łańcuch. I 33km asfaltem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 wczoraj Mazovia w Józefowie oficjalnie ponoć było 44 km (na liczniku 42,58) a czas miałam 2:32:12 co jest możliwe, bo robiłam przystanki i gleby fajna trasa dopasowana do moich umiejętności - nie za prosta, ale też nie strasznie trudna. leśne ścieżki, momentami slalom między drzewami, trochę singletracków, sporo dłuższych podjazdów i zjazdów usianych korzeniami. atrakcje w postaci łach piachu, mało błota w klasyfikacji Open K 21/64 i przesunięcie z 6 sektora do 4 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Wczoraj jakieś 15 - 16 km. Po południu przeserwisowałem pedały i chodzą o niebo lepiej niż na oryginalnym smarze. A i sprężyny mam ustawione na 6,5 obrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Wczoraj Bike Maraton w Poznaniu i 3 miejsce w kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 bikeBoard kupiłem dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Na ok 57 km trasie - Bielsko - Góra Żar - Bielsko szedłem na rekord i zbiłem raptem 5 min (2h 43m) z czasu przejazdu. z przejazdu z przed ponad tygodnia, to i tak nieźle ale niecierpliwy jestem z formą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ładna pogoda była więc pojeździłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 przyszedl Bikeboard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Wyjąłem łańcuch z nafty, przez noc musi się przesuszyć i jutro zakładam, smaruję i śmigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 byłem na poczcie odebrać finish line potem wyczyściłem rower, wyszejkowałem łańcuch, teraz się suszy. Jutro wyczyszcze przerzutki no i nasmaruje łańcuch Zamówiłem bluzę na rower, opaskę odblaskową i osłonę neoprenową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 7 Września 2009 Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Wyczyściłem kasetę, korbę, przerzutki, amortyzator, wsadziłem łańcuch do benzyny ekstrakcyjnej na noc - niech się dobrze odmoczy. Jutro szejk i smarowanie. A, i do tego 15km (z braku czasu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Kupiłem komplet pancerzy i linek do przerzutek, a także stery Dartmoora. Rower stoi rozebrany u kumpla w serwisie- czeka na resztę nowych części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 założenie łańcucha i nasmarowanie go próbowałem też wyregulować tylną przerzutke ale nie udało mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Umyłem rower, wyczysciłem i nasmarowałem napęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Drugi lacz w przeciągu 3 dni, i uszkodzona opona. Niefart mnie dopadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jak tak się wszyscy chwalicie, to ja też, raz na kilka miesięcy można. Walnęłam dystansik nie duży, acz boleśnie szybki z różnicą wzniesień bolesną (; wszystko by było cacy, gdyby nie 90 minut biegania po tym wszystkim xD kto mnie doniesie do kuchni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja ....dzisiaj pośmigałem po lesie - po trasie maratonu który będzie u nas w niedziele. Pierwszy wyjazd w teren na sztywnym widelcu Mosso , i - jestem zachwycony , aż chce się podjeżdżac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dziś szlifowałem formę...odpoczywając no i opłukałem z błota rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Września 2009 23 km i rozkręcona ośka w CR. Coś złego z nimi się dzieje, do tego obrobiła mi się śruba od tarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.