Phil Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Jako, że znów robię w branży ulotkarskiej, to mój rowerek jest co dzień 2-3 godziny w trasie więcej niż normalnie. Dzisiaj dostałem rejon Orłowa i sporo jeździłem po bocznych dróżkach i po powrocie rower był tak zakurzony, że aż mnie z żalu ścisnęło. Więc zniosłem go do ogrodu i zafundowałem kąpiel Odmalowałem też kilka małych odprysków lakieru. Jest jak nówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Odmalowałem też kilka małych odprysków lakieru. Jest jak nówka.Czym to zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Kupiłem Magazyn Rowerowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrys128 Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 przejechałem 3km i poszła opona to już dryga w tym miesiącu...wymieniłem soczewki w oksach ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Czym to zrobiłeś? Mało profesjonalnie... Czarną "Śnieżką" i pędzelkiem od lakieru do paznokci. Nie ma różnicy w odcieniu, a, że uszczerbki były głównie od spodu to nic nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Dokręciłem do 43 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kezcuzj Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Kupiłem koła i klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Wymieniłem dętkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dzisiaj 104km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jako rejon dostałem dziś górne Orłowo - 10 ulic. Nogi mi w dupę wchodzą... Gdyby nie rowerek to do tej pory bym chodził. Jeśli chodzi o rowerek to muszę jutro z rana zajrzeć do amora, bo coś dziwnie zaczął chodzić. Usiadł i zrobił się sztywny. Pewnie piasek się dostał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 rano 35 km ,później mycie bika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 83km z dźwiękiem trzeszczącej sztycy + strata słuchawek (urwany kabel) i uszkodzone mp3 w potyczce z jakimś pijaczkiem w Szczawnie Zdroju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qubel Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 50km po mieście i jednej z nielicznych asfaltowych tras rowerowych w Szczecinie, trochę nuda bo trzeba w tą i z powrotem jeździć, ale za dużego wyboru to w tym mieście niestety nie ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiowaty91 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ogladalem kawalek TDF a później wieczorkiem krótki wypad 21km w tempie 28 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 trzy wieczorne rundki = 15km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja oglądałem TDF, a później trochę pojeździłem po wsi i zrobiłem 15km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no w końcu powrót na rower po pętli beskidzkiej... dziś w największym słonku.. i like it 49,96km wzdłuż wisły - błonia - zoo - tyniec - i do domciu średnia 25,76 km/h, przewyższenie 314, śr. tętno 157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 83km z dźwiękiem trzeszczącej sztycy + strata słuchawek (urwany kabel) i uszkodzone mp3 w potyczce z jakimś pijaczkiem w Szczawnie Zdroju... Sławny pijaczek poniósł większe straty rozbijając swoje drogocenne, kupione 2min przed zdarzeniem PIWO! Rozwaliło mnie jak mu z uśmiechem na ustach rzuciłeś, że ma tym piwem w Ciebie rzucić... zastanawiał się długo i w końcu zrezygnował. @topic Wczoraj 100km z wycinakami z Świdnicy i Bielawy Dziś etap TdF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No to Drogie Panie i Drodzy Panowie obwieszczam iż maja rama dokonała swojego żywota. Teraz poszukiwania nowej do kwoty około 700 zł, liczę że pomożecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiowaty91 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Zagralem w pilke nożna <hmm mozna potraktowac jako jakis tam trening> no a poźniej odpoczynek przy TDF, noi przejażdzka 21 km w czasie 44 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No to Drogie Panie i Drodzy Panowie obwieszczam iż maja rama dokonała swojego żywota. Co wyczyniałeś z nią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Lepiej nie mówić, ale nie przeżyła crash testu. A z rowerowych to szukam ramy... Proszę doradźcie coś w tamacie http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...30113&st=80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Wczoraj 130km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 I dzisiaj 111km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 16 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 ja dziś kilka rundek po Łysej Górze ...niestety licznik padł wiec dokładnie nie wiem ile ale koło 35km pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.