Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 9

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Prawie 20km, ale nie dystans się liczy, bowiem ten przebieg zrobiłem podjeżdżając i zjeżdżając ze skarp w lesie. Mam trochę poobcierane ręce, ale zabawa była przednia ;)

Co do kwestii technicznych, to wymieniłem dziś rączki na kierownicy. Stare nie były zniszczone, ale twarde jak cholera i robiły mi się odciski na dłoniach. Poza tym kupiłem też nowe klocki na tył - jutro zamontuje.

wczoraj druga setka w moim życiu (do 100 musiałam dokręcić po osiedlu bo wyszło 97 jak wróciłam z Modlina więc nie wypadało wrócić do chaty i powiedzieć "97"). średnia około 21,5 chyba przyzwoicie :D

to kolejny etap rozwoju cyklozy, potem będzie 150

a 200 przyjdzie samo

pozdrawiam

Przedwczoraj 20 km tylko z przednim hamulcem. Wczoraj zabawa w poprawę pracy tłoczków w tylnym Juicy Three i odpowietrzenie. Dzisiaj dokończenie roboty i zrobienie drugiego hamulca ;] Wymieniłem też tarcze na nowe i jeszcze dziś odpowietrzę przedni hampel. Trzeba jeszcze wymienić hak i można znów śmigać :)

Wczoraj dostałem rowerek Kands KV1 i przejechałem 30km. Ale dzisiaj zaszalałem i zrobiłem 70km co prawda tylko 5 lasem i 2 żwirówką, a reszta asfaltem ale juz nie moge sie doczekać swojej pierwszej setki jednego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...