creative1989 Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Wczoraj 23.1km, a i ogólnie wyszło, ze dopiero w tym roku zrobiłem 1337 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Byłem na Skrzycznym (1257mnpm) i mam taaaaaakiego banana na gębie . Wjechałem sam 95%, 5% trzeba było podprowadzić rowerek, acz z postojami. No i zjechałem też sam , no poezja te Beskidy powiadam Wam, poezja! wojtek,ja na skrzyczne ledwo co wszedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Kubusiowa - poezja będzie jak wjade bez postojów i całe 100 % bez ani jednego metra pchania roweru , może kiedyś Fotobiker - ja ledwo co wjechałem a i tak parę metrów musiałem pchać , a Tobie to pewnie motywacji brakło a nie siły Creative1989 - 1337? No ładnie, a przecież dopiero połowa lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 8 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Wczoraj wypucowałem napęd i założyłem szosowe opony (Kontender 1.0 ). A dziś z kumplem pojechaliśmy sobie z Piły do Gołańczy i z powrotem. Super że w drodze powrotnej więakszość trasy była z górki Wyszło 123km ze średnią 26,15km/h Dla mnie masakra. A teraz będę się pasł i poił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 ja byłem oglądać przyszłego bika w salonie rowerowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Dzisiaj 67km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 49km asfaltu. Dziś odkryłem nowy asfaltowy dosyc stromy podjazd(miejscami dawał w tyłek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Dziś przełęcz Tąpadła (pod Ślężą) szosowo. Możliwie najkrótszą trasą wyszło 81 km ze średnią 25,6 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Creative1989 - 1337? No ładnie, a przecież dopiero połowa lata W tym roku miałby być plany do uderzenia w 5k km, ale w połowie lipca prawie wcale nie jeździłem a do końca roku jak zrobie 3k km to będzie dobrze Dzisiaj 25.2km, troche po mieście, trochę trikowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topi1995 Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Ja dzisiaj zrobiłem 46km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrys128 Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Ja dzisiaj tylko 23km po mieście...aha i zamiary czyszczenia wszystkiego co sie da jutro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Oglądałem na żywo finisz VII etapu Tour de Pologne w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 zmieniłem w swoim ostrzaku blat z 46 na 52 (z tyłu mam 17), podjazdy nadal da się spokojnie połykać, a do tego na zjazdach już nie ma tego potwornego młynka nawet nie wiem, gdzie i kiedy zleciało te 117 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 37km ze średnią 29,4km/h Zaczynam już powoli odczówac zmeczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Dzisiaj 39,79km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smeagul Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 37km ze średnią 29,4km/h Zaczynam już powoli odczówac zmeczenie Heh, ostatnio zrobiłem dokładnie tyle samo. Też 37 i średnia w granicach 24.5 Dzisiaj: Jeleśnia (ok 600 m n.p.m.) -> szlaki żółty, czarny, zielony -> Hala Miziowa (1330) -> czerwony na Rysiankę (1322) i dalej do Cięciny (400), część czarnym "rowerowym". Potem jeszcze DK 69 do Żywca, bo zostało trochę czasu. W sumie nie dużo bo ok 50km, no i średnia "tylko" 12km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Oglądałem na żywo finisz VII etapu Tour de Pologne w Krakowie. A Teleexpress obejrzałeś ? Toż to gwóźdź transmisji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ja dziś zaliczyłem Pasmo Policy i podjazd terenem na Przełęcz Krowiarki z Zubrzycy Górnej i troszkę się poobijałem pracując nad techniką zjazdu jakieś 35km wyszło, w terenie 99% ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 W sobotę lajtowe 60km, a wczoraj maraton w Strzyżowie trasa mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 przed chwila 54 km w niecałe 2h wiekszosc szosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lennon Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 niezle! ja dzis tylko zaozylem lancuch braciszkowi, moze w weekend pojezdze. poki co praca praca praca;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 18km i na tym zakończyła sie moja jazda-> złapałem snejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A Teleexpress obejrzałeś ? Toż to gwóźdź transmisji Nie miałem na myśli transmisji na żywo w tv lecz o byciu na ul. Focha 250m przed metą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katystopej Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dziś 18 km do pracy i z powrotem ( z resztą tak już od miesiąca) i kupno po pracy spd buty + pedały i od razu jeszcze nie wiedziałem co i jak założyłem i trasa 31km i ani jednej gleby :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kupiełem rowerek i kilka akcesorii do niego + 10km do domu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.