Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 9

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

plany były na wieczorny wyjazd ale niestety mała kraksa wszystko zepsuła - jechałem spokojnie za pasatem, a tu nagle przed gościem wyjechał samochód - on po hamulcach, ja też ale i tak nie zdążyłem wyhamować - w efekcie stuknąłem go lekko w tył ale na szczęście rowerowi nic się nie stało, ja mam lekko odrapane ręce (efekt wywrotki) - na szczęście gościu był spokojowy i dało się wszystko załatwić

Napisano

Spore przebiegi w ostatnim czasie i jeszcze wizja większych przebiegów w najbliższym czasie sprawiają, że muszę zejść i podłubać w rowerze. Wolnobieg jest ciut luźny, hample słabo działają itd. :/

Napisano

Dzisiaj grubsza wycieczka:D

Pociągiem wywieźliśmy się za miasto i wracaliśmy rowerami.

Pozwiedzaliśmy troche, poznaliśmy nowe trasy a i bez zabłądzenia się nie obeszło :P

Razem wyszło 89km :)

Teraz może dzień przerwy i znowu!

Napisano

wczoraj i dziś na rowerku koło 50 km , spokojnie bo już mnie - przetrenowanie łapie

ale wczoraj nawet moja Kochana ze mną jeździła pierwszy raz od ................

od bardzo dawna.........:-)

Napisano

Wolnobieg zrobiony. Hamulce zrobione. Pełna regulacja wykonana. Smarowanie amortyzatora wykonane. Jutro jazda próbna ^^

Napisano

25km przejażdżka przerwana przez kawałek szkła wbity w oponę :/ Na szczęście powietrze uciekało powoli i mogłem spokojnie dojechać do domu z dopompowaniami na stacjach benzynowych.

Wieczorem załatałem dętkę zestawem naprawczym Tesco Value - ciekawe ile wytrzyma:P

Napisano
na razie 9 km, liczę na to że nie będzie już padało i będzie można pojeździć.

O_o To słabiutko :) Ja za to 25 km ze średnią 19km/h Bo bardzo gorąco :) ( w końcu )

Napisano

Dzisiaj cyknąłem nowy rekordzik- 75km po szosie, w połowie drogi skończyło się cokolwiek do picia, co by nie umrzeć z głodu to był przystanek na jagody, wyprawa spontaniczna, miało być mniej, ale to było typu: "skoro jesteśmy tak daleko, to pojedziemy tam"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...