Ecia Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 I zaczynamy od początku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taja Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 oglądałam tur de frans i odkopałam i ustawiłam licznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Za dużo postów się tam nagromadziło czy co, że na nowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emik Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 plany były na wieczorny wyjazd ale niestety mała kraksa wszystko zepsuła - jechałem spokojnie za pasatem, a tu nagle przed gościem wyjechał samochód - on po hamulcach, ja też ale i tak nie zdążyłem wyhamować - w efekcie stuknąłem go lekko w tył ale na szczęście rowerowi nic się nie stało, ja mam lekko odrapane ręce (efekt wywrotki) - na szczęście gościu był spokojowy i dało się wszystko załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Wczoraj 36,52 km i umyłem rower z błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Spore przebiegi w ostatnim czasie i jeszcze wizja większych przebiegów w najbliższym czasie sprawiają, że muszę zejść i podłubać w rowerze. Wolnobieg jest ciut luźny, hample słabo działają itd. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Eska Fujifilm BikeMaraton-Tarnów 8km rozgrzewki 64km trasa maratonu, ogólnie fajnie nie trudno i w miare sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 xc w puławach,najpierw kilka km rozgrzewki ,wyścig i powrót do domu kawałek rowerem ,wyszło z 50 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 TdF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Dzisiaj 29,61km i transmisja z Tour de France. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktorsam Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Dzisiaj: - pompowałem koła - lajcik 20 km po lesie, ale padało i błoto było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Nasmarowanie łańcucha i dość deszczowa przejażdżka, ale na nowo smarować mi się go nie chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Dzisiaj grubsza wycieczka:D Pociągiem wywieźliśmy się za miasto i wracaliśmy rowerami. Pozwiedzaliśmy troche, poznaliśmy nowe trasy a i bez zabłądzenia się nie obeszło Razem wyszło 89km Teraz może dzień przerwy i znowu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 wczoraj i dziś na rowerku koło 50 km , spokojnie bo już mnie - przetrenowanie łapie ale wczoraj nawet moja Kochana ze mną jeździła pierwszy raz od ................ od bardzo dawna.........:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Wolnobieg zrobiony. Hamulce zrobione. Pełna regulacja wykonana. Smarowanie amortyzatora wykonane. Jutro jazda próbna ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Dzisiaj 16 km plus dopompowanie amortyzatora, po ostatnim spuszczeniu powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Dzisiaj 57,62 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 93 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Na biegu/spacerku z psem, ja na rowerze ~1.5km + regulacja hebli, założenie rogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lynks Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 25km przejażdżka przerwana przez kawałek szkła wbity w oponę :/ Na szczęście powietrze uciekało powoli i mogłem spokojnie dojechać do domu z dopompowaniami na stacjach benzynowych. Wieczorem załatałem dętkę zestawem naprawczym Tesco Value - ciekawe ile wytrzyma:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 53 km,może później wyczyszczę jeszcze bika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 na razie 9 km, liczę na to że nie będzie już padało i będzie można pojeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firestorm Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 na razie 9 km, liczę na to że nie będzie już padało i będzie można pojeździć. O_o To słabiutko Ja za to 25 km ze średnią 19km/h Bo bardzo gorąco ( w końcu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Dzisiaj cyknąłem nowy rekordzik- 75km po szosie, w połowie drogi skończyło się cokolwiek do picia, co by nie umrzeć z głodu to był przystanek na jagody, wyprawa spontaniczna, miało być mniej, ale to było typu: "skoro jesteśmy tak daleko, to pojedziemy tam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davess1 Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 rozbieranie roweru, a następnie dokładne czyszczenie i smarowanie. niech przeschnie i jutro w długą trasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.