Stachmaister Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam. Niestety dzisiaj poległ wózek w moim XTR A dokładnie to się po prostu złamał, nie żeby sam tak z siebie, najpierw zmielił potężną gałąź. I tutaj w bólu i cierpieniu chciałem was prosić o pomoc. Czy da się dopasować wózek z jakiegoś innego modelu, bo i tak planuje za jakiś czas małe zmiany tylko na razie brak pieniędzy, czy niestety musze kupić oryginalny wózek. Jeżeli tak to czy moglibyście mi powiedzieć, gdzie takie cudo dostane w miare niskiej cenie. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Kup taki taki sam model tylko uszkodzony przemień wózki a resztę sprzedaj na części, może komuś się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A jest możliwość kupna samego wózka?? bo z uszkodzonymi XTR też w sumie jest problem żeby kupić... Wiem, że u Srama nie ma problemu z częściami zamiennymi a jak z tym u shimano?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 OCZYWIŚCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Czy można uzyskać części zamienne bezpośrednio od Shimano?Nie, Shimano prowadzi sprzedaż wyłącznie hurtową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Dzięki za link, szczerze obawiałem się że ten wózek będzie jeszcze droższy. Torszkę mi ulżyło A jeszcze mam jedno pytanie, czy wózek od rd-m 972(chyba) ten carbonowy pasował by do rd-m 970? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.