Andy Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam moj drugi post na forum:) Założyłem nowy łancuch na stary wolnobieg i korbe, wszystko chodzi elegancko nic nie przeskakuje i cicho pracuje, czy nic sie z tym nie bedzie dziać tzn. czy za jakis czas nie zacznie przeskakiwać, czy moge tak jeźdzć jak jest wszytko w porzadku? stary łancuch miał ze 2 lata był rozciagniety ponad norme i juz troche głosno chodził dlatego postanowiłem wymienć. szukałem i nigdzie takiej info nie znalazłem, dlatego nowy temat. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Korba jeżeli jest w dobrym stanie może zostaw, ale wolnobieg polecam wymienić. Dobry, shimanowski do 30zł kupisz.. Duże pieniądze to nie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andy Napisano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 No własnie tak tez zrobiłem, kupiłem tez wolnobieg odrazu shimano tylko po założenu nowy łancuch+wolnobieg cos grzezi pod butem jak mocniej depne nie chodzi tak płynnie i cicho:/ co mnie zdziwiło bardzo, nie wiem czego to wina moze korba? ale korbe mam shmanowska i nie jest zajechana, problem opisałem juz w innym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.