canjorr Napisano 10 Lipca 2009 Napisano 10 Lipca 2009 Witam! Potrzebuję pilnie numeru tel. do pana Gromady, który zniknął z jego strony internetowej w związku z przebudową jego strony internetowej. Poratuje ktoś?
painmaker Napisano 15 Lipca 2009 Napisano 15 Lipca 2009 880020928 601065230 nie dziękuj jak mówi ciocia
Smokov Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Witam, wiem, że pytanie jest trochę OT, ale mam nadzieję, że nie zdegradujecie mnie Czy Pan. Gromada jest teraz w Polsce/Warszawie/domu/pracy ? Chciałem się z nim skontaktować, ale 880.. nr. nie odpowiada. Może macie jakąś wiedzę na ten temat Pozdr.
Ottovsky Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 Może tą drogą? http://www.gromada.waw.pl/
Smokov Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 Czy na pewno mówimy o tym samym P. Gromadzie ? Czy oprócz pasji rowerowej, zajmuje się też fotografią ? (zawód) Pozdr.
Konik Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 Ja ostatnio do niego pisałem i odpowiedź dostałem dość szybko, więc jak coś potrzebujesz to polecam tę drogę kontaktu ;]
Smokov Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 Chodzi o telefon ? Na 880... wysłałem sms'a i już 6 dni nie dostałem odp. Czy Twoją drogę kontaktu ? e-mail przez allegro? Pozdr.
naimwwa Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 Lol Bo nikt powazny nie zadaje pytan smsami jesli nie zna dobrze drugiej osoby. Jak Ty to sobie wyobrazasz? Zadzwon tam a nie smsy wysylasz - nikt nie ma funduszu zeby odpsywac wszystkim.
Aurox Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 Ja bardzo chętnie, tylko o czym. Powiedz na czym polega twój problem? Szukasz kontaktów do ramiarza, tak? 880020928 601065230 nie dziękuj jak mówi ciocia Może tą drogą? http://www.gromada.waw.pl/ te dwie informacje wydają się być prawdziwe No spoko A oba numery są Jego ? Ależ nie, skąd Ci to przyszło do głowy? Ten ,,880'' jest do Pana Gromady a ten niżej do mojej babci
Gurek Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 Aurox świeżaku, grzeczny bądź Smokov; kiedyś pamiętam, że gromada sprzedawał jakieś stare aparaty i obiektywy więc może zajmuje się fotografią.
Konik Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 Co mają do tego aparaty? Adres mailowy jak byk stoi na stronie, numery telefonu też. O co można jeszcze pytać? Gość przychodzi i pisze 5 bezsensownych postów, mimo, że odpowiedź na pytanie dostał od razu.
Smokov Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 Chcę się upewnić, ale dobra Mój problem jest taki(jak bezsensu to można skasować) : Brałem udział w jakimś kursie foto. i teraz potrzebuję kontaktu do tego Pana. w google.pl wpisałem numer jaki miałem zapisany jako "Fotograf" i nie miałem imienia i nazwiska tej osoby. Chciałem się dowiedzieć, jak już trafiłem na forum, gdzie ktoś tu tą osobę zna, czy na pewno o tej samej osobie mówimy, bo nie chcę dzwonić do kogoś obcego i zacząć mu nawijać coś o fotografii Napiszę na e-mail i już się zamykam chyba, że odnośnie rowerów
Konik Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 Oł maj god. Trzeba było od razu w ten sposób, nie ma wśród nas jasnowidzów
fpierowski Napisano 7 Listopada 2010 Napisano 7 Listopada 2010 Chcę się upewnić, ale dobra Mój problem jest taki(jak bezsensu to można skasować) : Brałem udział w jakimś kursie foto. i teraz potrzebuję kontaktu do tego Pana. w google.pl wpisałem numer jaki miałem zapisany jako "Fotograf" i nie miałem imienia i nazwiska tej osoby. Chciałem się dowiedzieć, jak już trafiłem na forum, gdzie ktoś tu tą osobę zna, czy na pewno o tej samej osobie mówimy, bo nie chcę dzwonić do kogoś obcego i zacząć mu nawijać coś o fotografii Napiszę na e-mail i już się zamykam chyba, że odnośnie rowerów Tak, p. Paweł Gromada jest także fotografem, a więc p. Gromada od rowerów i p. Gromada od fotografii to ta sama osoba;)
painmaker Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 potwierdzam ten lamus zajmuje się też fotografią aurox wybacz że wstawiłem numer twojej babci tak często do niej dzwonię że z automatu wpisałem wybacz
Aurox Napisano 22 Listopada 2010 Napisano 22 Listopada 2010 No, tak, babcia coś wspominała, że jakiś urwis-zbereźnik wydzwania po nocach. Kazała przekazać, że to pomyłka i że nie oferuje TAKICH usług i nigdy nie oferowała!
bonton Napisano 22 Listopada 2010 Napisano 22 Listopada 2010 jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości to tu jest artykuł z Polityki, w którym jest o Gromadzie. http://archiwum.polityka.pl/art/ostrokolowcy,355193.html
mmi Napisano 23 Listopada 2010 Napisano 23 Listopada 2010 jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości (...) było też jego zdjęcie. Znaczy się jego osoby w towarzystwie żółto zielonego fixa jeśli dobrze pamiętam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.