Skocz do zawartości

[kontakt] do p. Gromady

canjorr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Potrzebuję pilnie numeru tel. do pana Gromady, który zniknął z jego strony internetowej w związku z przebudową jego strony internetowej. Poratuje ktoś?

• 1 rok później...
Napisano

Witam, wiem, że pytanie jest trochę OT, ale mam nadzieję, że nie zdegradujecie mnie :)

Czy Pan. Gromada jest teraz w Polsce/Warszawie/domu/pracy ? Chciałem się z nim skontaktować, ale 880.. nr. nie odpowiada. Może macie jakąś wiedzę na ten temat ;)

Pozdr.

Napisano

Czy na pewno mówimy o tym samym P. Gromadzie ? Czy oprócz pasji rowerowej, zajmuje się też fotografią ? (zawód) :)

Pozdr.

Napisano

Chodzi o telefon ? Na 880... wysłałem sms'a i już 6 dni nie dostałem odp. :) Czy Twoją drogę kontaktu ? e-mail przez allegro?

Pozdr.

Napisano

Lol :)

Bo nikt powazny nie zadaje pytan smsami jesli nie zna dobrze drugiej osoby.

Jak Ty to sobie wyobrazasz?

Zadzwon tam a nie smsy wysylasz - nikt nie ma funduszu zeby odpsywac wszystkim.

Napisano

Ja bardzo chętnie, tylko o czym. Powiedz na czym polega twój problem? Szukasz kontaktów do ramiarza, tak?

W dniu 15.07.2009 o 21:11, painmaker napisał:

880020928

601065230

nie dziękuj jak mówi ciocia

W dniu 5.11.2010 o 07:30, Ottovsky napisał:

Może tą drogą?

http://www.gromada.waw.pl/

te dwie informacje wydają się być prawdziwe

W dniu 5.11.2010 o 13:39, Smokov napisał:

No spoko :devil: A oba numery są Jego ?

Ależ nie, skąd Ci to przyszło do głowy? Ten ,,880'' jest do Pana Gromady a ten niżej do mojej babci

Napisano

Aurox świeżaku, grzeczny bądź

Smokov; kiedyś pamiętam, że gromada sprzedawał jakieś stare aparaty i obiektywy więc może zajmuje się fotografią.

Napisano

Co mają do tego aparaty? Adres mailowy jak byk stoi na stronie, numery telefonu też. O co można jeszcze pytać? Gość przychodzi i pisze 5 bezsensownych postów, mimo, że odpowiedź na pytanie dostał od razu. stupid.gif

Napisano

Chcę się upewnić, ale dobra :icon_lol: Mój problem jest taki(jak bezsensu to można skasować) :

Brałem udział w jakimś kursie foto. i teraz potrzebuję kontaktu do tego Pana. w google.pl wpisałem numer jaki miałem zapisany jako "Fotograf" i nie miałem imienia i nazwiska tej osoby. Chciałem się dowiedzieć, jak już trafiłem na forum, gdzie ktoś tu tą osobę zna, czy na pewno o tej samej osobie mówimy, bo nie chcę dzwonić do kogoś obcego i zacząć mu nawijać coś o fotografii :)

Napiszę na e-mail i już się zamykam chyba, że odnośnie rowerów :devil:

Napisano
  W dniu 5.11.2010 o 18:09, Smokov napisał:

Chcę się upewnić, ale dobra :) Mój problem jest taki(jak bezsensu to można skasować) :

Brałem udział w jakimś kursie foto. i teraz potrzebuję kontaktu do tego Pana. w google.pl wpisałem numer jaki miałem zapisany jako "Fotograf" i nie miałem imienia i nazwiska tej osoby. Chciałem się dowiedzieć, jak już trafiłem na forum, gdzie ktoś tu tą osobę zna, czy na pewno o tej samej osobie mówimy, bo nie chcę dzwonić do kogoś obcego i zacząć mu nawijać coś o fotografii :D

Napiszę na e-mail i już się zamykam chyba, że odnośnie rowerów :icon_mrgreen:

Tak, p. Paweł Gromada jest także fotografem, a więc p. Gromada od rowerów i p. Gromada od fotografii to ta sama osoba;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

No, tak, babcia coś wspominała, że jakiś urwis-zbereźnik wydzwania po nocach. Kazała przekazać, że to pomyłka i że nie oferuje TAKICH usług i nigdy nie oferowała!

Napisano
  W dniu 22.11.2010 o 16:50, bonton napisał:

jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości (...)

było też jego zdjęcie. Znaczy się jego osoby w towarzystwie żółto zielonego fixa jeśli dobrze pamiętam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.