lukaszs Napisano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 nie mój kolor ale ..........za............e ale one wyglądają jakby nie miały sprężyn w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Jednak kcnc bije na glowe reszte pod wzgledem waga/cena mtb 45g bez sprezynek 43g, ceny nowego tune 16+17 35-37g 60-70% wiecej!!! Ale to zawsze 8g hmmm........ Sprezynki to zbedny balast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Czy do takich piast: dostane zaciski na imbus, bo słyszałem ponoć, że jestem skazany na szybkozamykacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 dostane zaciski na imbus, bo słyszałem ponoć, że jestem skazany na szybkozamykacze. Możesz użyć tego czego chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Pytałem pana w sklepie X o zaciski na imbus, odkręcił spojrzał i powiedział, że niestety jestem skazany na te co mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 I pan w sklepie miał rację, bo to ośka 9mm czyli znacznie grubsza od tej z zacisków Dartmoora czy innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 To lipa Jedynie własne rozwiązania. Lub zmiana piast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A zaciski Dartmoora polecam gorąco. Tu bym jednak uwazał, kupiłem w sklepie 2 dartmoory bolty bodajze (nie na allegro) i na drugi dzien oddałem do reklamacji. Jeden był tak krzywy ze nie trzymał koła w ogole mimo skrecenia juz prawie na full. Ludzie w sklepie wiezyc nie mogli, i nie była krzywa oska tylko docisk był krzywo wyfrezowany. Z tym ze ten krzywy miał nalepke na opakowaniu made in taywan drugi nie. Radze sprawdzać jak tylko mozna zeby pozniej nie było nieprzyjemności. Zostałem jak na razie przy moich standardowych szybkozamykaczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 na pewno sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 kupiłem i założyłem dziś Dartmoory 66g. zdam relację po kilku kilometrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.