knurek Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Od dwóch miesięcy nie mogłem poradzić sobie z usunięciem luzów na sterach Accent HST-S10. Trzeba było skręcić naprawdę bardzo mocno - tak że kierownica chodziła z oporem - a i tak po kilkunastu km luz powracał. Goście w sklepie w KRK, w którym mi te stery założyli, twierdzili że tak ma być, że stery na maszynach już tak mają - a ja głupi uwierzyłem.. Wczoraj zmieniłem stery na inne (chodzą jak po maśle), a te zaniosłem do reklamacji i... okazało się że "tak, tak - producent dzwonił rano i mówił że w całej partii sterów jest problem z dolną bieżnią i na dniach mają przysłać dobre bieżnie" - to mi wymienią. Także jak macie podobne problemy z Accentami to proponuję się nie męczyć z regulacją, tylko od razu zareklamować.
Baxiu Napisano 15 Sierpnia 2009 Napisano 15 Sierpnia 2009 Hahaha a ja prawie rok śmigałem z tym luzem... aż padło mi dolne łożysko i teraz przypadkiem trafiłem na ten post, bo szukam samego łożyska... Ale dobrze wiedzieć bo byłem przekonany że to coś z moją ramą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.