zaku92 Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Chciałbym kupić coś takiego Shimano tylko nie wiem czy są warte swoich pieniedzy. Jeżeli chodzi o jazdę to w moim przypadku są to żwirowane drogi i ścieżki leśne. Jestem otwarty na wasze propozycje. Budżet 100PLN z przesyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Nie polecam najtańszych korb Shimano. Jeździłem na podobnej (tylko starszy model) i strasznie elastyczna była, kompletnie brakowało sztywności. Przy każdym ostrzejszym depnięciu na pedały łańcuch ocierał o przednią przerzutkę. Jeśli do 100zł z przesyłką to wybrałbym to: http://www.allegro.pl/item683184518_korba_...trabike_pl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quoludek Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dozbieraj jeszcze ~130 zł. i kup dobra Deorke. Kolega kupił z zintegrowana osia za 230 zl. A jest to sprawdzona i dobra korba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku92 Napisano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 @Quoludek chętnie bym wziął tą korbe ale nie mam czasu zbierać kasy bo obecna załatwiłem na kamieniu a co sądzicie o czymś takim Link mogą być też inne tylko chce mieć konkretnie taki rozmiar 48x38x28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olek293 Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Siemka. Czemu korba 48x38x28? Co prawda troszkę poza budżet, ale możę coś takiego: KORBA. @Down: która korba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Do spokojnej jazdy wystarczy ci ta korba, tyle, że za długo ona nie pociągnie. I w przypadku zjechania jednej tarczy, czeka cię wymiana całej korby, bo jest nierozbieralna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Co prawda troszkę poza budżet, ale możę coś takiego: KORBA. ...trzeba by było wliczyć koszty osi suportu. Podejrzewam, że kolega ma na kwadrat. Dobrze by było do zbierać chociaż do Alivio na allegro 120-130 zł z wysyłką. http://www.allegro.pl/item682689232_korba_...amiona_170.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.