pawel1315 Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Dot nie usuwa lakieru tylko napisy Ja mam już z avidów juicy three no name, ale cały czas są czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Ja na siodemkach mam napisy i dot ich nie ruszyl.Nie sadze rowniez,ze w siodemkach sa odpowiednio "lepsze" farbki do napisow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 A nie jest przypadkiem tak że DOT 5.1 nie jest żrący? 4 i 5 owszem ale 5.1 już nie? (Mogę się mylić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 3,4 i 5,1 mozna zamieniac pomiedzy soba.Piatka jest na bazie silikonowej i nie jest mieszalna z niczym.Tzn,nie nalezy mieszac,bo jak ktos ma kaprys to do DOT 3 naleje zupy grzybowej i nie mam nic do tego.Co do "zarcia" to nie mam najmniejszego pojecia,wiec sie nie bede wypowiadal.Napisalem tylko o zaistanialym u mnie fakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 U mnie w Hayesach Dot zeżarł wszystkie napisy z tylnego hamulca. Tak wyglądały dzień przed wysyłką http://picasaweb.google.pl/kubus181818/200...146578369636610 Ja mam trochę inne pytanie. Kolega zmienił tarcze z 160 na 180, uważa iż różnica jest spora, szczególnie w sile i grzaniu się samej tarczy. Co jest nie do zauważenia w okolicach Krakowa, uwydatnia się w górach, czyli twardnienie klamki(ma Juicy 3). Od czego to w głównej mierze zależy? Jest na to jakiś sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.