Kamillo75 Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Znalazłem stronkę internetową maratonu organizowanego przez Legię. Kozienice to super miejscowość z pięknym jeziorem, puszczą i nowoczesnym ośrodkiem sportowym. Podaję adres stronki www.legiamtbmaraton.pl
Kamillo75 Napisano 13 Lipca 2009 Autor Napisano 13 Lipca 2009 16 już też jest :-) Podobno transmitować ma ktoś bardzo znany, ale jeszcze nie chcą zdradzić kto :-) Imprezka zapowiada się zachęcająco, w końcu ktoś będzie miał SUPER NAGRODY, a nie jakaś szmira w postaci pucharka za 7 zł...! Tyle udało mi się wyciągnąć. Sponsora głównego też mają super, chyba któraś z molochów telekomunikacyjnych Plus, Era, Orange
aretzky Napisano 20 Lipca 2009 Napisano 20 Lipca 2009 juz zdradzili. transmitowac (czy pewnie raczej prowadzic impreze na starcie) ma tomasz jaroński. a widzial ktos profil trasy?
Kamillo75 Napisano 22 Lipca 2009 Autor Napisano 22 Lipca 2009 Profilu nie widziałem, ale mapka trasy jest na stronie, już też wiadomo, że sponsorem jest między innymi Era!!!
Kamillo75 Napisano 25 Lipca 2009 Autor Napisano 25 Lipca 2009 Tekst ze strony maratonu Legii: "Zarejestruj się już teraz! Zachęcamy do rejestrowania się na Legia MTB Maraton poprzez formularz rejestracyjny. Na wszystkie osoby, które do dnia 5 sierpnia wpiszą się na listę startową maratonu i uiszczą opłatę startową, czekają na mecie wyścigu pamiątkowe t-shirty. Uczestnicy ci wezmą także udział w dodatkowym losowaniu Tomboli, gdzie do wygrania będą bardzo atrakcyjne nagrody" www.legiamtbmaraton.pl
Szymek2525 Napisano 31 Lipca 2009 Napisano 31 Lipca 2009 Zostało dwa tygodnie, czy ktoś się wybiera? Maraton ciekawie się zapowiada
Kamillo75 Napisano 3 Sierpnia 2009 Autor Napisano 3 Sierpnia 2009 Ja się na pewno wybieram, a czy jeszcze ktoś z forum?
Szymek2525 Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja się na pewno wybieram, a czy jeszcze ktoś z forum? Z forum nie bardzo, ale na stronie www.legiamtbmaraton.pl widać już 119 chętnych!
Kamillo75 Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Napisano 8 Sierpnia 2009 Rzeczywiście, idzie jak burza już 132 się zapisało, a do maratonu jeszcze tydzień. Przypuszczam, że może się pojawić nawet 500 osób... Jak na pierwszy maraton to duży sukces orgów. Widać, że im zależy na zadowoleniu z jazdy i zadbali o atrakcyjne nagrody.
trucho Napisano 8 Sierpnia 2009 Napisano 8 Sierpnia 2009 Miejmy nadzieję, że się pojawi tyle osób, ale tak naprawdę nie wiadomo ile osób z tych zapisanych przyjedzie, a ile wystartuje na hobby
Kamillo75 Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Napisano 8 Sierpnia 2009 To fakt, trzeba jeszcze rozgraniczyć dystanse. Na początku nie jest łatwo, ale Legia to Legia dadzą radę :-)
Kamillo75 Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Napisano 10 Sierpnia 2009 www.legiamtbmaraton.pl podciągam temat, maraton już za tydzień
tomaszek12 Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 www.legiamtbmaraton.pl podciągam temat, maraton już za tydzień Ja tam się przejadę 40 zł. już wpłaciłem opis trasy całkiem fajny ..zobaczmy w niedzielę jak będzie im więcej osób tym fajniej czyli polecam dla własnej dobrej zabawy .
trucho Napisano 21 Sierpnia 2009 Napisano 21 Sierpnia 2009 No ja byłem. Uczucia po maratonie mam mieszane. Trasa słabo oznakowana, stąd pomyłka na początku wyścigu, która wielu kosztowała dużo sił. Bufety zlokalizowane na zakrętach tak w głębi, że trzeba było zajeżdzać, nikt nie stał przy drodze z wodą. Co do samej trasy to generalnie ten piach męczył bardzo
Kamillo75 Napisano 21 Sierpnia 2009 Autor Napisano 21 Sierpnia 2009 Hej, chłopaki z Legionu załamani, ktoś non stop zrywał taśmy na trasie. Trasa była obieżdzana wielokrotnie na motorze, potem na kładzie, a także na rowerze. Znakowanie było robione dzień wcześniej i w dniu maratonu od 4 rano. Robili to wolontariusze, którzy tak naprawdę dali z siebie wszystko i kurczę nie wyszło... Następnym razem na pewno będzie lepiej.
trucho Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 na pewno będzie ;] Ale też strzałki same w sobie były mało widoczne i dość wysoko zawieszone. No ale może to dlatego by nie pozrywali. Widzę, że w okolicach warszawy normą jest zrywanie strzałek. Nie wiem komu to przeszkadza.
Szymek2525 Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Szarfy wcale nie były zrywane tylko były przewieszane, ktoś chciał, żeby ludzie pojechali w inną stronę. Podobno do orgów zgłosił się ktoś z nagraniem. Fajnie będzie wyciągnąć konsekwencje w stosunku do takiej osoby, w końcu można to podciągnąć pod art. 160, par.1, za to grozi do 3 lat :-) Orgi sprawdzali trasę kilkakrotnie, jest zrobiona mapka, a jeśli nagrali kolesia, który próbował to zmienić to nie chciałbym być na jego miejscu :-) I po co mu to było? Wiele osób pogubiło się przez niego na trasie i było narażonych na niebezpieczeństwo, osioł jeden!
trucho Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Ale też sporo szarf zostało zerwanych. To jest plaga maratonów organizowanych w okolicach warszawy. Poland Bike w kobyłce był dobrze oznaczony ale również masa strzałek została zdjęta i przewieszona. Jednym słowem masakra. Nie wiem czy ci ludzie robią to dla zabawy czy co.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.