kolarz112 Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Mam rower mtb i chciałbym nim jeżdzić po drogach asfaltowych. Jaki mogę założyć najmniejszy rozmiar opony. Zdj. roweru obok.
kello Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Wejda kazde wezsze niz te co sa aktualnie w rowerze Polecam irc smoothie 1" nawet wersja na drucie. Oczywiscie musisz kupic do tego detki dedykowane do tej szerokosci. Gwarantuje, ze poczujesz roznice miedzy nimi a terenowymi.
Artro Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Mam rower mtb i chciałbym nim jeżdzić po drogach asfaltowych. Jaki mogę założyć najmniejszy rozmiar opony. Zdj. roweru obok. Hahahaha no nie moge ze smiechu... To po co Ci rower MTB!? Kup sobie semislicki
kolarz112 Napisano 9 Lipca 2009 Autor Napisano 9 Lipca 2009 Hahahaha no nie moge ze smiechu... To po co Ci rower MTB!? Kup sobie semislicki Nie mam kasy na nowy rower więc muszę jeździć na nim.
DjSzyneczki Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Opony nie powinny być weższe od obręczy. 1 cal = 2,54 centymetra. Zmierz szerokosc obreczy i zobacz jakie najwezsze ci wejda
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.