teolbn Napisano 7 Lipca 2009 Napisano 7 Lipca 2009 Witam. Chciałbym kupić sobie jakis w miarę porządny rower. Pochodziłem trochę po Lublinie i znalazłem rower Cannondale f800. Rower był używany około roku, ale jest w bdb stanie. Do wymiany jedynie łańcuch. Rower posiada następujący osprzęt(tyle co pamiętam): -hamulce shimano deore -amortyzator dd60 -przerzutki? shimano deore xt Wszystko to kosztowac ma 1200zł. Jako że jestem kompletnie zielony w kwestii rowerow mam pytanie czy się opłaca taki rowerek zakupic ??
Huhu Napisano 7 Lipca 2009 Napisano 7 Lipca 2009 Nie wiem kto chce sprzedac taki rower za 1200zł, ale sa dwie mozliwości: - rower jest masakrycznie skatowany - właściciel jest albo niespełna rozumu, albo bardzo pieniędzy potrzebuje
Rulez Napisano 7 Lipca 2009 Napisano 7 Lipca 2009 Nie wiem kto chce sprzedac taki rower za 1200zł, Złodziej ???
dudiMTB Napisano 7 Lipca 2009 Napisano 7 Lipca 2009 Możliwe że właściciel jest zdesperowany i potrzebuje szybkiej kasy ;p ale wątpie w to rower musi być skatowany albo ma jakieś wady ukryte
teolbn Napisano 7 Lipca 2009 Autor Napisano 7 Lipca 2009 czyli mówisz że się opłaca ;d ? tak żeby uściślic to rower był używany 1/2 lata, ale data produkcji jest trochę starsza. Rowerkowi się przyglądałęm, ale oprócz wymiany łańcucha i może lekkiego zszycia siodełka wygląda na naprawdę zadbany. Zresztą rower z serwisu, dość podobno dobrego. Ogołnie to miły facet wszystko mi wytłumaczył, dał przetestować. Rower wycenial na 1400 ale trochę kasy potrzebuje i za 1200 da radę upchnąc. Czyli mówisz żeby się nie zastanawiać i brac ?
Huhu Napisano 7 Lipca 2009 Napisano 7 Lipca 2009 Zobacz po ile nowe cannony z leftym stoją i sobie przemyśl (Rower ma niby bardzo niewielki przebieg). Ja tam mniemam, że rower w ten lub inny sposób jest trefny. Po prostu nie wierze w takie super okazje.
exocet Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 może ma tylko nalepke Cannondale f8 , heheh, a pod spodem sie kryje jakić makro...., jeżeli to Cannon to sie mega opłaca, ale tak jak pisał Huhu, cos musi być na rzeczy...., jest jeszcze inna mozliwość, gość nie wie co sprzedaje....
Schwefel Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Zobacz po ile nowe cannony z leftym stoją i sobie przemyśl Tylko, że ten F800 nie ma Leftego czyli Fattego i stąd ta cena.
Huhu Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Nawet jeśli ma fatty'ego (takowy widelec widnieje pod skrótem dd60) to cena i tak jest za niska jak za rower, który ma byc prawie nieuzywany. Szczerze mówiac pisałem o leftym bo takie rowery mi wyskakiwały po wpisaniu f800. Nie sprawdzałem dokładnie bo uznałem to za oznaczenie widelców cannona.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.