Scoundrel Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Czy ktoś może wie czym różnią się te manetki ? Szczerze mówiąc czytałem opisy jednych i drugich i nie za bardzo mogę znaleźć. I nie wiem na które się zdecydować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Przejrzałem trochę dzisiaj tego i nie zauważyłem różnicy, mam na myśli allegro. Przejrzałem też katalog Shimano i bikeaction 2009 jak i stronę shimano - manetek SL-M665 nie znalazłem. Nie wiem czy czasami nie było to pisane z pamięci i powstał błąd. Bo teoretycznie wygląda na to że nie ma 665. Na allegro zdjęcie z sl-m665 po powiększeniu pokazuje, że jest to manetka 660, nie widać tego wyraźnie, ale też nie widać by na końcu było 5 tylko jak byk 0. Zaś w samych oznaczeniach SLXa są spotykane 660 i 665 np korba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 TocaS ktoś się prawdopodobnie strzelił przy przepisywaniu, bo bardzo blisko są BL-M665 - klamki do hydraulików SLX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.