dejf86 Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 Jakiś czas temu zdjąłem rogi, gdyż prawie wogóle z nich nie korzystałem, ale zastanawiam się czy nie kupić jednak nowych i nie zamontować. Możecie pisać jakie macie i jakie polecacie .
1415chris Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 Jak nie korzystasz to widac ze sa Ci niepotrzebne. Dlugo jezdzilem bez teraz taka opcja wogole nie wchodzi w gre. Smica tanie lekkie, kcnc drozsze i lzejsze. Ergonomia na podobnym poziomie.
Lextalionis Napisano 25 Lipca 2009 Napisano 25 Lipca 2009 Ja miałem seryjnie zamontowaną giętą kierownicę bez rogów i szczerze powiem że jeździło się dobrze dopiero jak kupiłem rogi... Od jakiegoś miesiąca przerzuciłem się na węższą prostą kierownicę i żeby sprawdzić nie zamontowałem rogów od razu. Okazało się to jednak konieczne bo nadgarstki strasznie bolały jak się jeździło, a i podjazdy nie były tak łatwe do pokonania jak to jest w przypadku z zamontowanymi rogami...
foly Napisano 10 Sierpnia 2009 Napisano 10 Sierpnia 2009 czyli zkladamy na gieta kierownice rogi czy nie ? czyli zkladamy na gieta kierownice rogi czy nie ? //edit : Jakie polecacie... Jezda po asfalcie, trasy lesne i gruntowe trasy ok 30-40 km http://www.bike-on.pl/product.php?id=1725&id_categories=40&namek=rogi_Accent_Lite_Bar lub http://www.bike-on.pl/product.php?id=1724&id_categories=40&namek=rogi_Accent_Grayfish widzialem tez zooma alu za 50 pln w go sporcie... czy warto kupowac cos lepszego ? rozumiem ze rozchodzi sie tu o wage ?
Bizon Napisano 10 Sierpnia 2009 Napisano 10 Sierpnia 2009 Jeśli komuś wygodnie to niech zakłada rogi do giętej kiery ,sam kiedyś tak miałem.Rogi to rogi te które podałeś nie różnią się niczym poza poza końcówka.Tak rozchodzi się o wagę jeśli Ci nie zależy na niej możesz kupić najzwyklejsze
Adik Napisano 10 Sierpnia 2009 Napisano 10 Sierpnia 2009 Accent Lite-bar'y to fajne rogi, ale niestety niedopracowane. Dlatego nie są już w tegorocznej ofercie velo. Poczytaj sobie opinie w internecie. Mi wystarczyło, bym ich nie kupił. Grayfish'e troche mniej estetyczne, ale wydają się być dobrym wyborem - są przynajmniej grube. Sam mam Zoomy carbonowe, ale myślałem że będą porówywalnie grube jak wersja alu, a są ciut cieńsze. A co do dylematu - czy z giętą kierą rogi? Dopóki nie mamy zjazdówki z 700mm kierą i jeśli rogi pomagają w jeździe to je zawsze montujemy
fotobiker Napisano 10 Sierpnia 2009 Napisano 10 Sierpnia 2009 ja polecam rogi typu boplight team wystarczajaca dlugosc i niska masa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.