Mod Team IvanMTB Napisano 8 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Mialo byc tak fajowo a wyjszlo ciulowato... Byl 5-ty a skonczyl 141-wszy :-/ Za wysokie progi... Piatek to bedzie dopiero powazne sciaganie. Pireneje OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamarkowski Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Oj, z ciulowato to przesada. Wiem, że nie chodzi o obrażanie go, ale to określenie biedaka lokuje w okolicach Gołoty i Adamka na obecnym etapie kariery, a Sapa - nienawidzę tego komentatorsko-korporacyjnego sloganu, ale tu jest na miejscu - dał z siebie wszystko. A że go wyrolowali koledzy z ucieczki - zdarza się i najlepszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Tydzien temu wjezdziałem w Andorze na ten sam podjazd co oni nie moge doczekac sie tego etapu heheh człowiekowi miło ja sie patrzy ze jechał tymi samymi trasami co TDF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkwiatek Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 zazdroszczę Chętnie bym pojechał też na Mount Venoux ... chociaż czy bym wjechał na górę to już insza inszość:-] Będzie bardzo ostro bym nawet powiedział. Z profilu wynika że już gdzieś od 50 km przed metą zaczyna się non stop pod górę. A tak by the way to ja nie lubię trudnych górskich etapów które się kończą 20 km zjazdem. Zawsze te wyniki wtedy są jakieś dziwne, a i ryzyko wypadku dużo większe. Nie wiem czy się ze mną zgodzicie. Piotr a serdecznie polecam portal: http://www.dailypeloton.com Dużo informacji o wszystkich mozliwych wyścigach, również kobiece wyścigi szosowe. Przyznam szczerze, że opis Giro był naprawdę z jajem i wdziękiem napisany, m.in. nadawano po każdym odcinku zawodnikom przydomki :-), natomiast opis TdF jest trochę słabszy, ale też trzyma poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 jak się kończą zjazdem to nie jest jeszcze źle - zjeżdżać też trzeba potrafić, gorzej gdy mają jeszcze kawał wypłaszczenia.. no ale tak czy siak meta na szczycie to jest coś piotrkwiatek jeśli jeździsz cokolwiek na rowerze, a zakładam, że tak... to byś wjechał nawet z tobołami nie stanowi to większego problemu... choć na Ventoux nie byłem ale są gorsze górki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smjnns123 Napisano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ma ktos linka do działającego live video? te co podawałem wczesniej niestety teraz nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Najlepiej to kupić usługę Eurosport Player, kosztuje chyba 10zł (ja zapłaciłem 4,90€, bo mnie automatycznie przenosi na stronę hiszpańską :x) i przez 30 dni nie musisz się martwić o relację na żywo. Poza tym można oglądać Eurosport w różnych językach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Świetną dyskusję rozpoczął dziś Tomasz Jaroński pytając Krzysztofa Wyrzykowskiego jakoś tak: -Co byś zabrał na bezludną wyspę? PRzewodnik po Francji? Padła odpowiedź, że wszystkie wyniki z TDF potem roztrząsali jakie by to dawało możliwości przeanalizowania tych wszystkich wyników, stworzenia wszelakich możliwych statystyk... itd No to w klasycznym stylu... Pozdrawiam panów Tomasza i Krzysztofa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.