smjnns123 Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 http://tugafoot.pt.vu/ Ładnie pieknie działa. Polecam! http://www.steephill.tv/tour-de-france/ Niestety polska wersja przestała działać tu link do wielu wersji. Polecam angielska itv 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 polski komentarz jest jednym z najmocniejszych argumentów za oglądaniem tdf.. angielski to już zupełna ostateczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 na którym programie jest tour de france po polsku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Na Eurosporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Al jak tam włączyć euro sport?? chodzi ci fifi o euro port news?? bo zwykłego chyba nie ma:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smjnns123 Napisano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Polski komentaz był beznadziejny. Facet gadał o śliwkach turystach ładniej pogodzie itp. Jednym słowem o wszystkim tylko nie o wyscigu. Oglądałem dwie relacje po angielsku i były o niebo lepsze. Swoja drogą na ktorym miejscu skonczył polak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Polski komentaz był beznadziejny. Facet gadał o śliwkach turystach ładniej pogodzie itp. Jednym słowem o wszystkim tylko nie o wyscigu. Oglądałem dwie relacje po angielsku i były o niebo lepsze. Swoja drogą na ktorym miejscu skonczył polak? ci goscie to sa moim zdaniem w duecie najlepszymi komentatorami. niestety w duecie tylko tour de france komnetuja. swoja droga jak jestes taki madry to nawijaj dziennie przez 5h przez 3 tyg o samym wyscigu. zalorze sie ze po 2 dniach by ci sie tematy skonczyly a tak mozemy poslychac o histori i arhitekturze troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undervolcano Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 no to akurat prawda że choć o gustach sie nie dyskutuje to komentarze słynnego duetu przyciągają nawet osoby nie rozumiejące o co chodzi tym kolesiom na rowerach:D polecam bardzo tekst z nonsensopedii który ładnie oddaje icały fenomen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Sapa był 101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 a na moje pytanie ktoś odpowie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianste1 Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Jest normalny eurosport. Ja mam. Mam cyfrowy polsat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 już była odpowiedź.. na eurosporcie.. jeśli koledze chodzi o eurosport w internecie to chyba tylko płatnie... a wracając do komentarza.. motyw ze śliwkami był za######isty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 jak przed chwilą zauważył Krzysztof Wyrzykowski... opowiadają o tym wszystkim, o czym opowiadają, a nie tylko o kolarstwie, bo nie tylko byłoby to monotonne, lecz wręcz jednostronne.. a oni chcą nam dać pełny obraz Francji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutek Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A dla mnie Polski komentarz jest prowadzony na najwyższym poziomie. Mnie tam opowieści o zamkach i innych zabytkach nie nudzą. Szkoda tylko że flamingów nie pokazali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mi też komentarz się bardzo podoba!!!!! Swoją drogą to dziś przez większość etapu nic się nie działo. Jak się coś zaczęło dziać to musiałem wyjść z domu:( ,a też czekałem na te flamingi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No mnie komentarz zabija. Mam wrażenie, że oni przed rozpoczęciem wyścigu jechali przez Holandię i zrobili zapasy wiadomo czego . A najśmieszniejsze jest, jak dyskutują pomiędzy sobą. Czasem się zastanawiam, czy oni wiedzą, co w danym momencie komentują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabia Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 nieuważnie oglądacie.. był jeden flaming, mało go nie rozjechali a rewelacyjna w tym temacie była wymiana zdań... T.J: Coś Ci pokażę K.W: Masz flaminga w kieszeni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutek Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No tak, były chyba nawet 2 flamingi. - Ciekawi mnie dlaczego jak robiłeś herbatę fusy były na dnie, a jak ja przygotowałem pływały na powierzchni wody, może to przez to że zaparzyłem inną. Hehe. Albo: - Skoro kolarze mogą zużyć w wyścigu kilkanaście bidonów, my możemy zużyć kilkanaście kubków do herbaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkwiatek Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Też ich bardzo lubię. Może Probosz z Marszałkiem mówią bardziej konkretnie ale Jaroński z Wyrzykowskim są po prostu rewelacyjni. Nie udało im się niestety rozszyfrować tego co pokazywał Cavendish na mecie (tego że reklamował HTC) ale to może już kwestia wieku ;-)) Jakieś typy na dzisiejszy TTT? 1. Columbia (dlaczego? Tony Martin, Bert Grabsch, Michael Rogers, George Hincapi) 2. Astana (...? Kloeden, Contador, Levi, Lence) 3. Garmin (też prawie sami czasowcy albo torowcy ;-) Dean, Zabrisky itd) no chyba że jednak Astana będzie pierwsza :-] hehe pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutek Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 - Pokazywał słuchawkę i serce. Pewnie że zadzwoni do Dyrektora sportowego ) Czuję że wygra Garmin, wysoko może być Saxo Bank, Astana, Columbia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Macie jakiś pewny link/kanał na którym będzie transmisja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 NIe pokazywał żądnej słuchawki tylko telefon i pokazywał firme HTC, która robi telefony komórkowe. I ostatnio zaczeła ich sponsorować więc dyrektorzy porposili go żeby pokazał to na mecie. Proste jak barszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutek Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ja to wiem, tylko przytoczyłem rozważania komentatorów po geście Cavendisha. No to Astana pokazała jazdę w drużynie..., ale jechała ostatnia to miała najłatwiej. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 - Pokazywał słuchawkę i serce. Pewnie że zadzwoni do Dyrektora sportowego ) Może rozszyfrowali ten gest tylko sobie ironizowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Sapa ucieka chyba już poczuł się jak na TdP:) Co do relacji to zawsze sprawdzam transmisje wydarzeni sportowych na stronie www.meczyki.pl jeśli ktoś ma blokowanego sopcasta(ach te duże firmy) to angielska transmisja dziś jest na stronie http://atdhe.net/7528/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.