T0mexs Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 Witam ,jestem na kupnie roweru. Zaciekawiła mnie propozycja z allegro lecz niewiele słyszałem o owej firmie Avenue, wklejam linka i byłbym naprawde bardzo wdzięczny o wszelakie opinie na temat owego roweru, czy jest wart tych pieniędzy. Pozdrawiam Tomasz http://www.allegro.pl/item675480957_avenue..._gwarancja.html
Mod Team Puklus Napisano 4 Lipca 2009 Mod Team Napisano 4 Lipca 2009 Firmy nie znam ale jest za ciezki na moje oko i ma za słabe hamulce.
Umil Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 Hamulce do kitu. Rozwalił mnie podpis: Cena nowego około 4000zł xd
Schwefel Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 Bardzo ciekawy rower a przede wszystkim bezobsługowy, bo ma biegi wewnątrz piasty i hamulce rolkowe. Teraz pytanie ile masz wzrostu, bo ten bike jest bardzo duży? Puklus, Umil jeździliście na tych hamplach?
Mod Team Puklus Napisano 4 Lipca 2009 Mod Team Napisano 4 Lipca 2009 Jezdzic jako jezdzic to nie zabardzo ale kumpel pracuje w rojaxie i swego czasu zainteresował mnie z wygladu taki nexawe'owiec z takowymi hamulcami i nienajlepsze pierwsze wrazenie na mnie to wywarło co do siły, natomiast co do bezawaryjności tu sie w zupełności zgadzam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.