ManiekStryj Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 JAk w temacie jaki polecacie Licznik do 40 zł ??
DjSzyneczki Napisano 7 Lipca 2009 Napisano 7 Lipca 2009 Dołącze sie , jaki do 50zł ? Dobrze by bylo gdyby mial oddzielny dystans dzienny
Mathew Napisano 7 Lipca 2009 Napisano 7 Lipca 2009 http://www.allegro.pl/item679244625_liczni...ort_bc_506.html Może niższy model Sigmy, ale w tej cenie wydaje mi się najrozsądniejszym wyborem
5Zeta Napisano 7 Lipca 2009 Napisano 7 Lipca 2009 Podpisuje się pod Upem !!! W tej cenie najlepszy wybór, miałem okazję na nim jeździć przez tydzień. Jest bardzo czytelny i posiada wszystkie niezbędne funkcję! Łatwy montaż i całkiem fajny wygląd, sprawiają ,że jest warty swojej ceny!! Polecam!!
dudiMTB Napisano 7 Lipca 2009 Napisano 7 Lipca 2009 Sigma tanszy model by był dobry http://allegro.pl/item673733970_sigma_spor...bikestacja.html ;] Funkcje licznika : * Aktualna prędkość , * Dystans etapu , * dystans całkowity , * Zegar 12/24 , * Dzienny czas jazdy
Nosek Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Może leciutko nie na temat ale dzisiaj zrobiłem 100km i mi się usunął cały dystans.Czy w każdym liczniku jest tak że bo jakiejś sumie km albo bo 100 się kasuje ile się przejechało?
Mathew Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 W licznikach masz zwykle dystans dzienny i całkowity. Dzienny masz do tego czasu aż go nie wyzerujesz po przejechanej trasie, a całkowity usuwa się po wyjęciu baterii. Nic nie kasuje się samo, albo przynajmniej nie powinno
topi1995 Napisano 10 Lipca 2009 Napisano 10 Lipca 2009 A może taki: http://allegro.pl/item675248005_licznik_ke...ysylka_0zl.html
Zidentyfikowany Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 a co powiecie o tym liczniku ? Wygląda fajnie. Podoba mi się że ma poświetlenie bo będe wieczorami jeździł no i czujnik tempertury tez zapowiada się fajnie ;]
madek Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 to jest troche "marketowy" sprzet. jak lubisz wynalazki to prosze bardzo
Zidentyfikowany Napisano 18 Lipca 2009 Napisano 18 Lipca 2009 chyba go szarpne i wypróbuje ;pp najwyżej zmienie ;]
Vroobelle Napisano 18 Lipca 2009 Napisano 18 Lipca 2009 Zidentyfikowany, ja mam wlasnie ten licznik i sprawuje sie dobrze, jest bardzo czytelny, tylko problem jest że on ma przyciski po niemiecu i nigdy nie pamietam ktory jest od czego ale nie zacina sie ani nic, tylko na poczatku mozna sie troche gubić w funkcjach
Sztef89 Napisano 19 Lipca 2009 Napisano 19 Lipca 2009 Ja obecnie szukam licznika do 40zł. Pomożecie ? ;-) Najważniejsze żeby miał funkcje takie jak: Dystans ogólny i dzienny Czas jazdy ogólny i dzienny Auto on/off
Mefisto Napisano 19 Lipca 2009 Napisano 19 Lipca 2009 jakakolwiek, niedroga Sigma będzie dobra. Np. bc 800 Tyle, że nie wiem czy dobrze rozumiem to on/off - tam włącza się coś w stylu stand by.
Sztef89 Napisano 20 Lipca 2009 Napisano 20 Lipca 2009 jakakolwiek, niedroga Sigma będzie dobra. Np. bc 800 Tyle, że nie wiem czy dobrze rozumiem to on/off - tam włącza się coś w stylu stand by. Fakt ten licznik ma to co mi jest potrzebne ale jego cena przekracza 50-60zł a ja szukam coś do 40zł(najlepiej już z wysyłką). I właśnie żeby miał: dystans dzienny i całkowity, czas jazdy dzienny i całkowity auto on/off - chodzi mi o to, że jak rower zostawię np. w piwnicy czy na parę minut przed sklepem to chcę aby się sam wyłączał np po 30sek lub minucie a jak zacznę jechać to sam ma się włączać. Przeglądnąłem już sporo liczników na allegro i są w dobrej cenie takie które liczą - dystans dzienny i całkowity, czas jazdy całkowity ale nie liczą czasu jazdy dziennej (lub inaczej czasu podróży/wycieczki). Może któreś modele pominąłem przez niedopatrzenie lub niezbyt jasny opis, tak więc proszę Was o pomoc
Zidentyfikowany Napisano 20 Lipca 2009 Napisano 20 Lipca 2009 Zidentyfikowany, ja mam wlasnie ten licznik i sprawuje sie dobrze, jest bardzo czytelny, tylko problem jest że on ma przyciski po niemiecu i nigdy nie pamietam ktory jest od czego ale nie zacina sie ani nic, tylko na poczatku mozna sie troche gubić w funkcjach dzięki kolego, kupie go ale teraz naciągam maxymalnie swój portfel bo na początku sierpnia kupuje bika ;] licznik potem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.