Skocz do zawartości

[Licznik] JAki polecacie do 40 zł

ManiekStryj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Podpisuje się pod Upem !!! :)

W tej cenie najlepszy wybór, miałem okazję na nim jeździć przez tydzień. Jest bardzo czytelny i posiada wszystkie niezbędne funkcję!

Łatwy montaż i całkiem fajny wygląd, sprawiają ,że jest warty swojej ceny!!

Polecam!! ;)

Napisano

Może leciutko nie na temat ale dzisiaj zrobiłem 100km i mi się usunął cały dystans.Czy w każdym liczniku jest tak że bo jakiejś sumie km albo bo 100 się kasuje ile się przejechało?

Napisano

W licznikach masz zwykle dystans dzienny i całkowity. Dzienny masz do tego czasu aż go nie wyzerujesz po przejechanej trasie, a całkowity usuwa się po wyjęciu baterii. Nic nie kasuje się samo, albo przynajmniej nie powinno B)

Napisano

Zidentyfikowany, ja mam wlasnie ten licznik i sprawuje sie dobrze, jest bardzo czytelny, tylko problem jest że on ma przyciski po niemiecu i nigdy nie pamietam ktory jest od czego :confused: ale nie zacina sie ani nic, tylko na poczatku mozna sie troche gubić w funkcjach :whistling:

Napisano

Ja obecnie szukam licznika do 40zł. Pomożecie ? ;-)

Najważniejsze żeby miał funkcje takie jak:

• Dystans ogólny i dzienny
  • Czas jazdy ogólny i dzienny
  • Auto on/off

Napisano

jakakolwiek, niedroga Sigma będzie dobra. Np. bc 800 Tyle, że nie wiem czy dobrze rozumiem to on/off - tam włącza się coś w stylu stand by.

Napisano
jakakolwiek, niedroga Sigma będzie dobra. Np. bc 800 Tyle, że nie wiem czy dobrze rozumiem to on/off - tam włącza się coś w stylu stand by.

Fakt ten licznik ma to co mi jest potrzebne ale jego cena przekracza 50-60zł a ja szukam coś do 40zł(najlepiej już z wysyłką).

I właśnie żeby miał: dystans dzienny i całkowity, czas jazdy dzienny i całkowity

auto on/off - chodzi mi o to, że jak rower zostawię np. w piwnicy czy na parę minut przed sklepem to chcę aby się sam wyłączał np po 30sek lub minucie a jak zacznę jechać to sam ma się włączać.

Przeglądnąłem już sporo liczników na allegro i są w dobrej cenie takie które liczą - dystans dzienny i całkowity, czas jazdy całkowity ale nie liczą czasu jazdy dziennej (lub inaczej czasu podróży/wycieczki). Może któreś modele pominąłem przez niedopatrzenie lub niezbyt jasny opis, tak więc proszę Was o pomoc :)

Napisano
Zidentyfikowany, ja mam wlasnie ten licznik i sprawuje sie dobrze, jest bardzo czytelny, tylko problem jest że on ma przyciski po niemiecu i nigdy nie pamietam ktory jest od czego ;) ale nie zacina sie ani nic, tylko na poczatku mozna sie troche gubić w funkcjach :)

dzięki kolego, kupie go ale teraz naciągam maxymalnie swój portfel bo na początku sierpnia kupuje bika ;]

licznik potem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...