kotkaPsotka Napisano 5 Stycznia 2010 Napisano 5 Stycznia 2010 środa? ja mam rower w starogardzie.. no i zajecia do późna..
klugiSTG Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Napisano 12 Stycznia 2010 Ja też jeżdże ale teraz kupiłem nową ramę i teraz nie mam sterów a rowerowe z STG zamknięte
cybul26 Napisano 12 Stycznia 2010 Napisano 12 Stycznia 2010 rowerowe z STG zamknięte Wiem coś o tym... W całym mieście nie ma otwartego rowerowego. Najszybciej na kosciuszki otwierają, ale ten rowerowy nie wzbudza we mnie ufności.
klugiSTG Napisano 19 Stycznia 2010 Autor Napisano 19 Stycznia 2010 Ja musiałem kupić na Kościuszki ale wolał bym jednak kupić na browarowej czy jak ona się tak zwie... tam mam zaprzyjaźnionego mechanika i w ogóle tam się lepiej kupuje
cybul26 Napisano 19 Stycznia 2010 Napisano 19 Stycznia 2010 Na Kosciuszki otworzyli 15, a na browarowej otworzą dopiero 1 lutego bodajże
klugiSTG Napisano 21 Stycznia 2010 Autor Napisano 21 Stycznia 2010 Na browarowej 1 lutego niby faktycznie... mogli by już się ruszyć bo muszę kupić sztycę
klugiSTG Napisano 21 Lutego 2010 Autor Napisano 21 Lutego 2010 Ja korzystając z ferii zimowych jeździłem dziś sporo... rower przygotowany w do sezonu w 80% bo pozostaje skrócić łańcuch i kupić sztyce bo obecna jest za mała. No więc wstaje rano i patrze ze pięknie słońce świeci no to żal nie skorzystać poskakałem, pojeździłem i co ?? Pierwszy flak tego roku trzeba by to opić ale nie ma z kim. Teraz czas na zajechanie do STG żeby tam trochę zaszaleć
luki1985star Napisano 15 Kwietnia 2010 Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Jestem ze starogardu i szukam kogos do towarzystwa kto z checia pojezdzi po okolicach lub tez wypady do trojmiasta itp czekam na propozycje. sezon sie zaczal i trzeba rozruszac sprzet ;p tylko jak cos to wczesniej ustalcie czy szosa czy teren w wiekszosci zebym wiedzial czym sie wybrac. Co do sklepu na browarowej to z jednej strony ich rozumiem i normalne ze nie otwieraja bo klient w tym czasie to najwyzej przez pomylke wejdzie ;D wiem bo pracowalem tam a dokladniej w tczewie na serisie wlasanie w tej firmie i sklep w tczewie czesto odwiedzalem... pozdrawiam
luki1985star Napisano 16 Kwietnia 2010 Napisano 16 Kwietnia 2010 zastanawiam sie dalczego nie moglem juz edytowac odpowiedzi i dopisac paru rzeczy :)cgodzilo oczywiscie ze sklep w starogardzie czesto odwiedzalem a w tczewie to pracowalem ;p wlasnie dopczytalem temat MTB Bike Tour Gdańsk GP - I edycja i szczerze z checia wybiore sie tam na probe i poznanie trasy lub jak nie ma chetnych to starogard i okolice nadal aktualne moge tez "skrzyknac" z najomych z serwisow i sklepow i nie tylko zeby grupke powiekszyc
Kubusiowa Napisano 17 Kwietnia 2010 Napisano 17 Kwietnia 2010 Kotkapsotka pomyka w Starogardzie... Kobietko co z tobą gdzie teraz kręcisz korbą??? Miło poznać nową osobę z Kociewia
luki1985star Napisano 17 Kwietnia 2010 Napisano 17 Kwietnia 2010 Kotkapsotka pomyka w Starogardzie... Kobietko co z tobą gdzie teraz kręcisz korbą??? Miło poznać nową osobę z Kociewia to jest ktos chetny bo jak co to sam gdzis jade bo szkoda czasu na siedzenie w domu
Jack Danniels Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Kotkapsotka teraz jest moja i nie wyciągać mi jej z domu!! Wszelkie propozycje proszę konsultować najpierw ze mną I tak do czerwca. A potem dbajcie o nią, bo będzie bardzo samotna... Dziękuję Pozdrawiam
creative1989 Napisano 15 Maja 2010 Napisano 15 Maja 2010 Kotkapsotka teraz jest moja i nie wyciągać mi jej z domu!! Wszelkie propozycje proszę konsultować najpierw ze mną I tak do czerwca. A potem dbajcie o nią, bo będzie bardzo samotna... Dziękuję Pozdrawiam hehe, a dostęp do forum zablokowałeś? Pewnie znowu w dalekie wody płyniesz Zamiast Pozdrawiam mogłeś napisać Dobranoc, lepiej by zabrzmiało
kotkaPsotka Napisano 18 Maja 2010 Napisano 18 Maja 2010 Kotkapsotka teraz jest moja i nie wyciągać mi jej z domu!! Wszelkie propozycje proszę konsultować najpierw ze mną I tak do czerwca. A potem dbajcie o nią, bo będzie bardzo samotna... Dziękuję Pozdrawiam No to sobie powiedziałeś;p Wyciągać mnie można i nawet trzeba, a Jacka nie musicie się obawiać;p pozdrawiam ps. teraz cały czas siedzę w Starogardzie, więc mam sporo czasu na rowerowe wypady;]
manistg Napisano 8 Czerwca 2010 Napisano 8 Czerwca 2010 Witam! Szukam ludzi, z którymi można by gdzieś pojeździć, niestety w mojej miejscowości jest to trudne. ;( Jestem nowy na forum i mam nadzieję, że dobrze trafiłem. Pozdrawiam
kotkaPsotka Napisano 9 Czerwca 2010 Napisano 9 Czerwca 2010 Witam! Szukam ludzi, z którymi można by gdzieś pojeździć, niestety w mojej miejscowości jest to trudne. ;( Jestem nowy na forum i mam nadzieję, że dobrze trafiłem. Pozdrawiam trudne? można spróbować się ustawić jakoś w weekend. kto byłby chętny? sobota/ niedziela? i jeszcze o której? ja chętnie sie gdzieś wybiore;] bo ostatnio coś zapału nie mam.. moze sobota po południu? 15/16? (w kierunku borzechowa śmigniemy? ) pozdrawiam
cybul26 Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 Jestem chętny Jak będzie coś więcej wiadomo, to napisz Kotka mi sms'a.
Kubusiowa Napisano 17 Września 2010 Napisano 17 Września 2010 Witam,słuchajcie... może macie ochotę przyjechać DO TCZEWA w tą sobotę troszkę pojeździć... KotkaPsotka żyjesz tam? OTO SZCZEGÓŁY Nocny Świetlik wokół Tczewa na 30 km Miejsce spotkania: Plac Papieski Suchostrzygi Godzina spotkania: 20:00 Tczewska Grupa Kolarska zaprasza na kolejny nocny terenowy rajd rowerowy: NOCNY ŚWIETLIK 2 Termin 18 wrzesień - sobota, zbiórka: godzina 20.00, wyjazd: 20.10 Miejsce Plac obok pomnika Jana Pawła II, Tczew – Suchostrzygi Organizator http://www.grupakolarska.pl/ Cele Integracja tczewskich rowerzystów; Poznanie nowych terenowych tras wokół Tczewa; Test sprawności oświetlenia nocnego; Konkurs na najlepiej oświetlony rower w nocy. Trasa Około 30 km (3 godziny), nieco inna niż ostatnim razem, drogi polne, boczne utwardzone, niekiedy asfaltowe i często nieoświetlone, tempo jazdy ok. 13 km/h Rokitki → Górki→ Czyżykowo → Abisynia → Suchostrzygi. Będziemy unikać dróg asfaltowych. Uczestnicy Maniacy nocnego rowerowania od 14go roku życia. Rowery Ze względu na rodzaj trasy nie zabierać rowerów szosowych. Zaleca się rower górski. Uwagi Warunkiem odbycia rajdu jest sucha ziemia. Rajd będzie odwołany w przypadku deszczu przed rajdem lub w chwili jego rozpoczęcia. Kierownik rajdu: Marek gg 68771, tel. 504453864, tczew@konto.pl ŹRÓDŁO: http://rwm.org.pl/forum/?mode=temat&id=2993
manistg Napisano 21 Września 2010 Napisano 21 Września 2010 trudne? można spróbować się ustawić jakoś w weekend. kto byłby chętny? sobota/ niedziela? i jeszcze o której? ja chętnie sie gdzieś wybiore;] bo ostatnio coś zapału nie mam.. moze sobota po południu? 15/16? (w kierunku borzechowa śmigniemy? ) pozdrawiam sorki, że po takim czasie odpisuje, ale jakoś czasu nie było ;P no można by się ustawić i gdzieś śmignąć! czekam na odpowiedź ;P pozdro
kotkaPsotka Napisano 11 Marca 2011 Napisano 11 Marca 2011 w związku z tym, iż pogoda poprawia się z dnia na dzień, to proponuje się ustawić w weekend26/27 marca. co wy na to? pzdr
smigalski Napisano 16 Marca 2011 Napisano 16 Marca 2011 Witam, ja sie pisze na to jako nowy Napisz co gdzie i kiedy. godzina i miejsce . Pozdrawiam
Przemek95 Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Witam Jestm z Tczewa ma ktoś ochote pojeżdzić w tym tygodniu wiekszą grupą ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.