Skocz do zawartości

szukam ludzi z okolic Starogardu Gdańskiego

klugiSTG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a więc.

Kubolt Cybul i ja byliśmy się lansować (w sobotę) na bulwarze w gdyni;] , troche na klifach a potem do sopotu skoczyliśmy spotkać się z Jacą.Po tych wichurach w lesie jest straszny bałagan i czasem w najfajniejszych momentach trzebabyło się zatrzymać.. a w ogóle to Cybul musi się pochwalić;D Serce przez niego to miałam w gardle przez chwile! Masakra;p

tak poza tym to odzwyczaiłam się od takich podjazdów i pomimo małej ilości przejechanych km byłam naprawdę zmęczona..

Ale potem zaliczyliśmy biedronkę i już było lepiej;D

Jaca! zapomniałam oddać ci mikołajka.. wezmę go jutro ze sobą i jakoś ci go oddam;D

Mam przestrogę dla innych którzy podróżują w soboty pociągami.. nigdy nie wsiadajcie do ostatniego wagonu! Zostaniecie zadymieni i zdemoralizowani..

Było super:D czekam na te zdjęcia (Kuba? ale nie pokazuj wszystkim moich głupich min..hm? ;D )

dzięki za wspólne pedałowanie;)

pozdrawiam i czekam na kolejne;]

Napisano

wybieracie się gdzieś może w ten weekend?

musze być w ta sobote w sopocie i moze wezme ze soba rower, wiec jak pozalatwiam wszystkie sprawy to sie pewnie pobujam po okolicy;]

Napisano

:( Szalona młoda krew :D Dobrze że się nic nie stało :) Pozdrawiam :)

Teraz w tą sobotę mam szkołę i egzaminy :)

Czy ktoś z was będzie chciał pojeździć 12.12.2009r. W okolicach Starogardu Gd lub Zblewa?

Napisano

ojejku.. a czego ci brak? moze uda sie pozbierac go jakos i wyleczyc hm..? pozdrawiam;)

Sam chory jestem więc najpierw pan się wyleczy, potem zabierze się za rowerek ^^ Gwiazdkę trza nową nabić, a znając moje manualne zdolności nie będzie to zbyt proste.

Również pozdrawiam.

Napisano

Ja odpadam bo kolano daje mi w kość :D Dzisiaj cały dzień mnie męczy i nie chce diabelstwo przestać boleć :P Kurcze nie bolało mnie już dawno tak... znów coś się z nim dzieje Niech to szlak :(;):D;):) NIE CHCE BYĆ KROJONA !!! 23 grudnia idę do lekarza niech mi przepisze jakiś środki bo mam już tej kontuzji po wyżej dziurek w nosie :(

Napisano

Zwyrodnienie rzepki? Radze zawczasu reagowac zeby nie trzeba bylo kroic ;) Jak cie boli bardzo to idz do ortopedy (oczywiscie prywatnie bo panstwowo termin bedzie za 3miesiace). Ja moge podpowiedziec ze tez mialem a w sumie mam problemy z rzepka prawa. Mialem serie 5 zastrzykow z kwasu hialuronowego, odstawilem sciganie na obecny sezon choc krece dalej oczywiscie i w przyszlym sezonie pewnie do scigania wroce ;) , zakupilem pedaly na lepsze dla kolan (time'y) i fulla ;) ale to juz fanaberia :) Ogolnie polecam wizyte u lekarza, zadnego jedzenia galaretek, zelkow ;) Jesli jezdzisz w spdach to sprawdz ustawienie blokow, zmien ewentualnie pedaly na time'y albo cranki. A moze masz za wysoko siodelko i noga nadmiernie sie prostuje w kolanie?

Napisano

na kolana szczególnie polecam ochraniacze...

a jak byście w święta jaki wypad do trójmiasta szykowali, to ja chętnie się wybiorę. co prawda nadal nie mam uszczelek ale hamulec może uda sie zamontować :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam po dłuższym czasie... jeśli ktoś wiedziałby że jest do sprzedania gdzieś rama od kross'a Sign FR prosiłbym o informacje... moja rama jeszcze nie zrobiona no ale czas złożyć coś nowego...

P.S. serwis Giant'a nie przyjął mojej ramy na gwarancji i jestem zmuszony ją spawać :)

Napisano

jeździmy? no to jest nas razem raptem cztery osoby..

ale można by coś wspólnie wymyślić;D

proponuje nadchodzącą niedziele, tylko żeby nie było aż tak zimno..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...