Skocz do zawartości

szukam ludzi z okolic Starogardu Gdańskiego

klugiSTG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ostatnia to się zobaczy... ale nie będzie to w tą sobotę bo w moim Rowerku popękała dziś rama w okolicach tylnego zacisku hamulcowego

Napisano

skakałem po mojej wiosce... ale najlepsze jest to że pęknięcie zauważyłem dopiero na powrocie z ocypla

Napisano

a więc plan mam taki. Cybul26 i ja ruszamy ciuchcią ze Starogardu o 7.41 i tak dojeżdżamy do gdyni głównej i tam będziemy o 9.22 jak podaje rozklad jazdy pkp. Tam kupujemy cos do picia i przekaske i ruszamy w strone klifow obczaic ciekawsze trasy i widoczki. Nastepnie z orłowa pojedziemy do sopotu kamienny potok i stamtąd w kierunku łysej góry, wielkiej gwiazdy i opery leśnej;)

i w sopocie chyba wsiade w pociag powrotny do stg o 14.06

chętnych zapraszam;D

696905881

no i jeżeli są inne propozycje to pisać proszę:thumbsup:

Napisano

To jest pociąg z przesiadką w Tczewie nie ? Tak sie zastanawiam, bo bym się wybrał z Wami, dosiadłbym się w Tczewie, tylko bym musiał wracać właśnie koło 14.

Napisano

Jaca ;D haha ale fajnie, własnie o tobie myślałam;] to co jedziemy no nie? zadzwonie do ciebie w sobote jak bedziemy w 3city hm..? bedziesz naszym przewodnikiem? prosze;] a nie dasz rady wczesniej niz 12?

pozdrawiam

Napisano

no wcześniej niesety mam poranny trening umysłowy, czyli "zajęcie przygotowawcze do matury z matematyki - poziom rozszerzony"... matma z rana jak śmietana. kończe te zabawy o 11:30 i w domu jestem koło 12...

Napisano

jak śmietana? szalejesz;)

to się ucz pilnie z matematyki

ciemno wszędzie, głucho wszędzie matma zawsze ze mną będzie;D

i widzimy sie po12 w kamiennym;) w sobote

Napisano

no strzeliłem sobie samobója z tą matmą w sobotę nie ma co...

12 w kamienym, oczywiście! tylko gdzie? przy skm? przy jeziorku?

na skm co? tak bedzie chyba najprosciej;)

pozdrawiam!!

Napisano

szkoda że w sobote, bo ja mogę w niedzielę a te tereny dobrze obczajam...

tylko teraz pewnie bedzie dużo błota...

jak dzisiaj jechałem w lesie to było istne bagno

jak na Skandii w Gdańsku :)

pozdrawiam

Napisano

Prawie wszędzie błoto, ale kobiety muszą choć raz w tygodniu zrobić maseczkę błotną :) Nie ma co panikować... To dla zdrowia a im trudniej tym ciekawiej :)

Napisano

czyli co, spotkamy się pewnie jakoś na dworcu w Tczewie jak Wy będziecie się przesiadać, a my dosiadać,a Jaca dojedzie w Sopocie :confused:

Napisano
czyli co, spotkamy się pewnie jakoś na dworcu w Tczewie jak Wy będziecie się przesiadać, a my dosiadać,a Jaca dojedzie w Sopocie

Myślę, że tak. Ja się postaram jeszcze dzisiaj porozmawiać z Ola i wszystko dokładnie uzgodnić.

Napisano

okej, to jesteśmy ustawieni;)

Jaca, a wiesz że ja zime przejezdziłam bez tylnego? haha! i żyje! i wcale nie dawaliscie mi forow;p dwa Jacki a daleko za nimi ola ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...