klugiSTG Napisano 6 Września 2009 Autor Napisano 6 Września 2009 jak by ktoś zajechał było by fajnie... niestety jak na razie to mnie koledzy wystawili do wiatru Jak by się ktoś wybrał to ja lecę na rower... nr. tel 502831445
kotkaPsotka Napisano 4 Listopada 2009 Napisano 4 Listopada 2009 Witam wszystkich, A ja jestem ze Starogardu;] w tygodniu przebywam w Gdyni a w weekendy jestem w domu. Także jeżeli jest ktoś chętny do pojeżdżenia po starogardzkich/kociewskich lasach, to niech pisze;] jeżdżę na białej meridzie, choć ostatnio nie miałam czasu na rower - ale to się zmieni! ;] moje gg: 5789918 pozdrawiam
klugiSTG Napisano 8 Listopada 2009 Autor Napisano 8 Listopada 2009 Witam... to zapewne koleżanka do mnie na GG pisała Myślę że w najbliższym czasie wyskocze do STG nawet sam... może za tydzień będę miał czas bo ojciec wyjeżdża... mam nadzieje że uda mi się namówić kolegów no i złożyć maszynerie P.S. no i oczywiście jeśli ktoś by chciał po lasach pojeździć rekreacyjnie to można się umówić i pojeździć...
cybul26 Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Bardzo chętnie. Ostatnio miałem zastój, po prostu pogoda zniechęciła mnie do jazdy. Jeżeli ktoś jest chętny na pośmiganie po lasach, to jestem chętny! Myślę, że w środę lub weekend można jechać
Kubolt Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Ja co prawda z Tczewa, ale do Starogardu daleko nie mam i może też bym sie zabrał, mozna kiedyś zrobić taki mały, kociewski zlot
cybul26 Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Pewnie! Całodniowy rajd lasami Kociewia (Kaszub chyba nie damy rady, chociaż widoki podobno są przepiękne). Chociaż całodniowy u mnie znaczy do zmierzchu - nie mam oświetlenia w rowerze ;/
Kubolt Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Kaszuby są świetne, ale na to może nie wystarczyć czasu, ale po kociewiu można by pośmigać, może jakoś w weekend sie uda.
Flash3M Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 Pod koniec listopada (na razie czeka mnie pobyt w szpitalu) też być może bym sie dołączył do jakiejś przejażdżki
Kubolt Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 No to myśle, że trzeba ustalić termin, moze byc np. ostatni weekend listopada (?), zebrać chetnych i pośmigać po kociewskich lasach. W ubieglym roku pamietam był taki mini spot w trójmiescie, przyjechało kilkanascie osób i jezdziliśmy po tpk, teraz mozna to powtórzyc tylko na "naszym terenie"
klugiSTG Napisano 9 Listopada 2009 Autor Napisano 9 Listopada 2009 Ja mogę jeździć ale mam niewygodny rower (dirt) i nie zawsze mogę dotrzymać kroku chociaż mam te 8 przerzutek P.S. w środę mam urodziny to nie mogę przynajmniej popołudniu ale z rana do tak 12:00 czemu nie
cybul26 Napisano 14 Listopada 2009 Napisano 14 Listopada 2009 My z kotkaPsotka dzisiaj trochę pojeździliśmy Było świetnie, chociaż błota sporo ;D KotkaPsotka to super osoba i mam nadzieję, że kiedyś powtórzymy ten wypad ? No i trzeba się szykować na ostatni tydzień listopada. Mam nadzieję, że przejażdżka po Kociewiu dojdzie do skutku
Flash3M Napisano 15 Listopada 2009 Napisano 15 Listopada 2009 Drobne komplikacje zdrowotne... do grudnia nie ma szans, abym wsiadł na rower
Kubolt Napisano 15 Listopada 2009 Napisano 15 Listopada 2009 to szybkiego powrotu do zdrowia życze, w grudniu można zrobić zimową jazde po kociewiu a co powiecie na to żeby zlocik zrobić w tą sobotę 21.11 ?
cybul26 Napisano 15 Listopada 2009 Napisano 15 Listopada 2009 Jestem za. Gdy uzbiera się więcej osób, to omówimy wspólnie szczegóły
klugiSTG Napisano 16 Listopada 2009 Autor Napisano 16 Listopada 2009 Ja w sobotę 21.11 będę w starogardzie wiec można się zgadać i pojeździmy
kotkaPsotka Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 Czyli w tą sobotę 21.11.2009 około godziny? Mateusz będzie około 10 w Starogardzie a reszta? mi jest obojętnie, tylko muszę załatwić niańkę dla młodszego rodzeństwa;D pozdrawiam
Kubolt Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 co powiecie na 10:00, tylko trzeba ustalić miejsce, pewnie gdzieś w starogardzie ? możliwe w prostm do dojazdu miejscu
Kubusiowa Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 Jak aura będzie sprzyjała to i może ja się przyłączę, bo ostatnio mam za mało motywacji by samemu pokręcić, miesiąc temu ostatnio kręciłam i trochę zmarzłam Zresztą Kotkępsotkę nie widziałam prawie z rok a to wakacje albo ostatnio śmigam z RWM bo ci to często organizują wycieczki i do tego w miarę moje tempo :)Tutaj większość ludzi śmiga tak że ja cieniuję Choć z Agenciarą i Sebkiem udało się zjechać Bornholm ... to jakby co zapowiadam swoja obecność. PS. Kotkopsotko jedziesz z Gdyni?
klugiSTG Napisano 19 Listopada 2009 Autor Napisano 19 Listopada 2009 Ja powinienem być... ale chyba sam... a spotkać się można koło carefour'a tak koło tej 10:00,oczywiście jeśli pogoda dopisze bo jak nie to ja dojadę raczej
Kubolt Napisano 19 Listopada 2009 Napisano 19 Listopada 2009 no dobra, to jak, umawiamy się o 10:00 koło carrefoura ?
cybul26 Napisano 19 Listopada 2009 Napisano 19 Listopada 2009 Dojedziesz z Tczewa? Można się spotkać gdzies po drodze między Tczewem a Starogardem, chociaż to tylko moja opinia i nie wiem, co na to Kotka oraz Mateusz. Dodatkowo załatwiłeś kogoś z Tczewa? I gdzie jedziemy?
Kubolt Napisano 19 Listopada 2009 Napisano 19 Listopada 2009 Moge dojechać do Starogardu albo spotkać się gdzies po drodze, zupełnie mi obojętnie. Z tczewa zabiore pewnie kumpla, albo dwóch. Trasa, to zależy gdzie sie spotkamy, ja znam lasy w okolicach Tczewa, do jeziora Zduńskiego, dalej już nie znam terenów.
cybul26 Napisano 19 Listopada 2009 Napisano 19 Listopada 2009 Jestem za tym, aby pojeździć w tamtych okolicach. W lasach tczewskich mało jeździłem.
klugiSTG Napisano 20 Listopada 2009 Autor Napisano 20 Listopada 2009 Niestety mnie nie będzie... wypadł mi wyjazd do tczewa z ojcem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.