Skocz do zawartości

szukam ludzi z okolic Starogardu Gdańskiego

klugiSTG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak by ktoś zajechał było by fajnie... niestety jak na razie to mnie koledzy wystawili do wiatru :)

Jak by się ktoś wybrał to ja lecę na rower... nr. tel 502831445

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam wszystkich,

A ja jestem ze Starogardu;] w tygodniu przebywam w Gdyni a w weekendy jestem w domu. Także jeżeli jest ktoś chętny do pojeżdżenia po starogardzkich/kociewskich lasach, to niech pisze;]

jeżdżę na białej meridzie, choć ostatnio nie miałam czasu na rower - ale to się zmieni! ;]

moje gg: 5789918

pozdrawiam

Napisano

Witam... to zapewne koleżanka do mnie na GG pisała :) Myślę że w najbliższym czasie wyskocze do STG nawet sam... może za tydzień będę miał czas bo ojciec wyjeżdża... mam nadzieje że uda mi się namówić kolegów no i złożyć maszynerie :D

P.S. no i oczywiście jeśli ktoś by chciał po lasach pojeździć rekreacyjnie to można się umówić i pojeździć...

Napisano

Bardzo chętnie. Ostatnio miałem zastój, po prostu pogoda zniechęciła mnie do jazdy. Jeżeli ktoś jest chętny na pośmiganie po lasach, to jestem chętny! Myślę, że w środę lub weekend można jechać ;)

Napisano

Ja co prawda z Tczewa, ale do Starogardu daleko nie mam i może też bym sie zabrał, mozna kiedyś zrobić taki mały, kociewski zlot ;)

Napisano

Pewnie! ;) Całodniowy rajd lasami Kociewia (Kaszub chyba nie damy rady, chociaż widoki podobno są przepiękne). Chociaż całodniowy u mnie znaczy do zmierzchu - nie mam oświetlenia w rowerze ;/

Napisano

Kaszuby są świetne, ale na to może nie wystarczyć czasu, ale po kociewiu można by pośmigać, może jakoś w weekend sie uda.

Napisano

No to myśle, że trzeba ustalić termin, moze byc np. ostatni weekend listopada (?), zebrać chetnych i pośmigać po kociewskich lasach.

W ubieglym roku pamietam był taki mini spot w trójmiescie, przyjechało kilkanascie osób i jezdziliśmy po tpk, teraz mozna to powtórzyc tylko na "naszym terenie" :rolleyes:

Napisano

Ja mogę jeździć ale mam niewygodny rower (dirt) i nie zawsze mogę dotrzymać kroku chociaż mam te 8 przerzutek

P.S. w środę mam urodziny to nie mogę przynajmniej popołudniu ale z rana do tak 12:00 czemu nie :rolleyes:

Napisano

My z kotkaPsotka dzisiaj trochę pojeździliśmy :confused: Było świetnie, chociaż błota sporo ;D KotkaPsotka to super osoba i mam nadzieję, że kiedyś powtórzymy ten wypad :)? No i trzeba się szykować na ostatni tydzień listopada. Mam nadzieję, że przejażdżka po Kociewiu dojdzie do skutku ;)

Napisano

to szybkiego powrotu do zdrowia życze, w grudniu można zrobić zimową jazde po kociewiu :confused:

a co powiecie na to żeby zlocik zrobić w tą sobotę 21.11 ?

Napisano

Czyli w tą sobotę 21.11.2009 około godziny? Mateusz będzie około 10 w Starogardzie a reszta? mi jest obojętnie, tylko muszę załatwić niańkę dla młodszego rodzeństwa;D

pozdrawiam

Napisano

Jak aura będzie sprzyjała to i może ja się przyłączę, bo ostatnio mam za mało motywacji by samemu pokręcić, miesiąc temu ostatnio kręciłam i trochę zmarzłam :) Zresztą Kotkępsotkę nie widziałam prawie z rok :) a to wakacje albo ostatnio śmigam z RWM bo ci to często organizują wycieczki i do tego w miarę moje tempo :)Tutaj większość ludzi śmiga tak że ja cieniuję :D Choć z Agenciarą i Sebkiem udało się zjechać Bornholm :D... to jakby co zapowiadam swoja obecność.

PS. Kotkopsotko jedziesz z Gdyni?

Napisano

Ja powinienem być... ale chyba sam... a spotkać się można koło carefour'a tak koło tej 10:00,oczywiście jeśli pogoda dopisze bo jak nie to ja dojadę raczej

Napisano

Dojedziesz z Tczewa? Można się spotkać gdzies po drodze między Tczewem a Starogardem, chociaż to tylko moja opinia i nie wiem, co na to Kotka oraz Mateusz. Dodatkowo załatwiłeś kogoś z Tczewa? I gdzie jedziemy?

Napisano

Moge dojechać do Starogardu albo spotkać się gdzies po drodze, zupełnie mi obojętnie. Z tczewa zabiore pewnie kumpla, albo dwóch. Trasa, to zależy gdzie sie spotkamy, ja znam lasy w okolicach Tczewa, do jeziora Zduńskiego, dalej już nie znam terenów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...