SportForYou Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty AUKCJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Średnio czytelne te wasze aukcje Jakiś taki bałagan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Szczerze polecam zakup kół w tym sklepie. Naprawdę dobrze zaplatają, koła są składane na zamówienie w naprawdę expresowym tempie. No i czasem można o rabacik powalczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drizzt Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Polecam rowniez, swietny kontakt cena i robota 1 klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephistofeles Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ja też kupiłem tam koła, po obniżce , jakość bardzo dobra, więc ja także polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Kupowałem tylne koło w kwietniu, po 3000km wciąż bez konieczności centrowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.