Skocz do zawartości

[szukam ludzi]z Ostrowca Świetokrzyskiego

ManiekStryj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam od nie dawna zacząłem jazdę na rowerze typu Kolarzówka ;)

Jestem zadowolony z kupna niej.

Ale za bardzo nie mam z kim jeździć koledzy mają normalne rowery górskie które nie jada szybko albo nawet jak jada to się zaraz zmęczy długą jazdą. Ostatnio jechałem z nimi do Kunowa do 2 w drodze powrotnej padali już bo mają rower bardziej do jazdy po dziurach i dołach nie do szybszej jazdy.

Ja chciałbym pojeździć z kimś co ma Kolarzówkę.

Chętnie zapoznałbym takich ludzi z mojego Miasta "Ostrowiec Świętokrzyski"

Z taką osobo na początek pojechałbym gdzieś nie daleko żeby się poznać i pogadać ogólnie co i jak.

A kiedyś pojechać gdzieś w dalszą trasę taką jak np "Kielce" "Opatów" gdzieś po prostu dalej.

Fajnie by było gdyby znaleźć np 2-3 osoby które jeżdżą na kolarzówka i chętnie by pojeździli z kimś bo sami nie mają z kim.

Mieć taką Ekipę gdzie się będzie jeździło z nią bo jednak jak każdy wie raźniej jest gdy jeździ się z kimś znajomym a gdy samemu :P Gdy samemu ot tylko muzyka i rura gdzieś ale ile tak można jeździć :)

Więc jeżeli ktoś jest z Ostrowca Świętokrzyskiego to proszę pisać w tym temacie :D

Napisano

Zapisz się do kieleckiej Cyklokorony. Jeździ w niej trochę ludzi z Ostrowca, złapiesz kontakt i perspektywy (a z profilu widzę że masz 15 lat, także możliwe że jeszcze się załapiesz).

Napisano

ManiekStryj od jutra jestem już w Ostrowcu. Wracam na wakacje i gdybys był zainteresowany to mozemy się umowic na jakies wyjazdy. jeżdzę szosówką, mój rower zobaczysz w dziale Mania lekkości. Jak cos to pisz PW, albo gg Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Napisano

ja jezdze na szosowce przerabianej z meridy crossway 10-v ale do radomia i z powrotem spokojnie dalem rade w niecale 3h w jedna strone :P wiec jesli chcesz pojezdzic to pisz GG: 11110529. mam 17 lat ale jezdzi ze mna tez na kolarzowce kolega co ma 15 lat

Napisano

też fajnie się śmiga tym rowerkiem :) co masz

Ale bardziej jestem zainteresowany osobami z Kolarzówką ;]

Ale zapytam mojego kolegi czy chce z tb gdzieś pośmigać to dam muz nać i napisze do CB

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

witam,maniek stryj.jestem z Ostrowca i uwielbiam kolarstwo,lecz niestety od 4 lat mieszkam i pracuje w Norwegii.bywam w Ostrowcu kazdego lata i moglibysmy pojezdzic troche.Znam wielu ludzi ,ktorzy uprawiaja kolarstwo w ostrowcu i moze moglbym ci jakos pomoc.Ja mam w norwegii raj na ziemi,jesli chodzi o rowery.tu tysiace ludzi jezdzi po pracy ,sciemnia sie o 23.00,wiec jest mase czasu i drog rowerowych.trenuje z klubem i 25 czerwca wybieram sie na najdluzszy jednoetapowy wyscig na swiecie z Trondheim do Oslo-540 km.Byloby milo sie spotkac latem w ostrowcu.napisz jesli jestes zainteresowany peter.sobon@live.no pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...