ManiekStryj Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 Witam od nie dawna zacząłem jazdę na rowerze typu Kolarzówka Jestem zadowolony z kupna niej. Ale za bardzo nie mam z kim jeździć koledzy mają normalne rowery górskie które nie jada szybko albo nawet jak jada to się zaraz zmęczy długą jazdą. Ostatnio jechałem z nimi do Kunowa do 2 w drodze powrotnej padali już bo mają rower bardziej do jazdy po dziurach i dołach nie do szybszej jazdy. Ja chciałbym pojeździć z kimś co ma Kolarzówkę. Chętnie zapoznałbym takich ludzi z mojego Miasta "Ostrowiec Świętokrzyski" Z taką osobo na początek pojechałbym gdzieś nie daleko żeby się poznać i pogadać ogólnie co i jak. A kiedyś pojechać gdzieś w dalszą trasę taką jak np "Kielce" "Opatów" gdzieś po prostu dalej. Fajnie by było gdyby znaleźć np 2-3 osoby które jeżdżą na kolarzówka i chętnie by pojeździli z kimś bo sami nie mają z kim. Mieć taką Ekipę gdzie się będzie jeździło z nią bo jednak jak każdy wie raźniej jest gdy jeździ się z kimś znajomym a gdy samemu Gdy samemu ot tylko muzyka i rura gdzieś ale ile tak można jeździć Więc jeżeli ktoś jest z Ostrowca Świętokrzyskiego to proszę pisać w tym temacie
bts Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Zapisz się do kieleckiej Cyklokorony. Jeździ w niej trochę ludzi z Ostrowca, złapiesz kontakt i perspektywy (a z profilu widzę że masz 15 lat, także możliwe że jeszcze się załapiesz).
Mateunio Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 ManiekStryj od jutra jestem już w Ostrowcu. Wracam na wakacje i gdybys był zainteresowany to mozemy się umowic na jakies wyjazdy. jeżdzę szosówką, mój rower zobaczysz w dziale Mania lekkości. Jak cos to pisz PW, albo gg Pozdrawiam
adrix007 Napisano 22 Lipca 2009 Napisano 22 Lipca 2009 ja jezdze na szosowce przerabianej z meridy crossway 10-v ale do radomia i z powrotem spokojnie dalem rade w niecale 3h w jedna strone wiec jesli chcesz pojezdzic to pisz GG: 11110529. mam 17 lat ale jezdzi ze mna tez na kolarzowce kolega co ma 15 lat
xBoskiRomanx Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 a ja smigam w dircie po hopach Ale mozemy posmigac
ManiekStryj Napisano 30 Lipca 2009 Autor Napisano 30 Lipca 2009 też fajnie się śmiga tym rowerkiem co masz Ale bardziej jestem zainteresowany osobami z Kolarzówką ;] Ale zapytam mojego kolegi czy chce z tb gdzieś pośmigać to dam muz nać i napisze do CB
LukaszKSZO Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 hehe witaj Boski Romanie;d hehe a z jakiego osiedla ten kolega co by mial z nami jezdzic?
petersoo Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 witam,maniek stryj.jestem z Ostrowca i uwielbiam kolarstwo,lecz niestety od 4 lat mieszkam i pracuje w Norwegii.bywam w Ostrowcu kazdego lata i moglibysmy pojezdzic troche.Znam wielu ludzi ,ktorzy uprawiaja kolarstwo w ostrowcu i moze moglbym ci jakos pomoc.Ja mam w norwegii raj na ziemi,jesli chodzi o rowery.tu tysiace ludzi jezdzi po pracy ,sciemnia sie o 23.00,wiec jest mase czasu i drog rowerowych.trenuje z klubem i 25 czerwca wybieram sie na najdluzszy jednoetapowy wyscig na swiecie z Trondheim do Oslo-540 km.Byloby milo sie spotkac latem w ostrowcu.napisz jesli jestes zainteresowany peter.sobon@live.no pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.