DAMIAN24 Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 mam amor marzocchi XC600 TST2 w rowerku Giant Reign 2 i od samego początku są z nim problemy na początku był tępy później jak by się dotarł. Ale po ostatnim serwisie który był w kwietniu ma coraz mniej skoku. Znaczy to, że po spuszczeniu powietrza wystaje jeszcze 12cm goleni górnych, problem się powiększa bo na początku były to 4cm. Drugim problemem są trzaski z okolic korony coś jak by się wyklejały z niej golenie. Miał ktoś podobne problemy i wie ktoś o co chodzi? Mam zamiar oddać go na gwarancji ale może da się coś z tym zrobić?
ostiepok Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 Witam Jeśli chodzi o trzaski to podobno normalne w tym modelu. W moim xc600 mam dokładnie to samo. Rozkręcałem go, skręcałem, smarowałem - wszystko na nic. Po wymianie oleju praca się poprawiła, ale nadal nie jest powalająca. Jedyne wyjście z sytuacji to kupić nowy amor. Ja mam zamiar zainwestować w Pika Pozdro
DAMIAN24 Napisano 8 Lipca 2009 Autor Napisano 8 Lipca 2009 no to z trzaskami mnie uspokoiłeś, a skok po serwisie we wtorek powrócił do normy >>> no i wreszcie praca jest rewelacyjna, choć i tak czeka go wymiana na Fox-a Talas-a
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.