rafalek940 Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 Witam szukam pulsometra do 150 zł Fajnie jakby był trwały i łatwy w obsłudze moze miec tez jakies bajery hehe http://allegro.pl/item676058354_4energy_pr...uch_magnat.html mam taki ino nie wiem czy firma bd git ?? miał ktos doczynienia z firma czy pulsometrem fajnie bo ma wysokosciomierz
PMichalak Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 Ja bym się trzymał od tego z daleka, tym bardziej, że firma nie słynie raczej ze sprzętu dobrej jakości. Co polecam? - Beurer PM 25 - Solidny - Sigma PC-15 - Bardzo popularny na forum. - Garmin Forerunner 50 - Mało możliwości, ale możliwość zgrania danych na kompa.
rafalek940 Napisano 3 Lipca 2009 Autor Napisano 3 Lipca 2009 najbardziej mi zalezy zeby pisał obok pulsu % do max pulsu tzw to jedna z najbardzie liczacyych sie cech chetnie bym wział tego co podlancza sie do pc ale kurde nie wiem jakie ma on funkcje ?? Jakbyscie jakies doradzili gdzie pisza te % i zeby nie zawieszał sie jak szalony to bardzo prosze dzieki
rafalek940 Napisano 3 Lipca 2009 Autor Napisano 3 Lipca 2009 tak ?? :0 przeczytałem 3 razy całos i ani razu nie widziałem cos o % chyba ze czytac nie umiem to tez mozliwe jakbys mi mogl pokazac gdzie to jest to bd wdzieczny dzieki
ulvgar Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 chetnie bym wział tego co podlancza sie do pc ale kurde nie wiem jakie ma on funkcje Funkcje masz w linku z allegro.
rafalek940 Napisano 3 Lipca 2009 Autor Napisano 3 Lipca 2009 wiem o tym ale w opisie nie ma zadnych konkretow chyba ze nie znam sie bardzo na pulsometrach bo to moj hmm 2
lukaszs Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 a coś nie "zegarkowatego"? taki licznik z pulsometrem. wszystkie funkcje licznika plus: * aktualny puls * manager treningu * dzwiękowy sygnał o przekroczeniu progu * zużycie kalorii * porównanie tętna aktualnego do maksymalnego * podświetlenie * kompatybilny z innymi urządzeniami kardiologicznymi * wodoszczelny
ulvgar Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Tak jak napisał kolega lukaszs * porównanie tętna aktualnego do maksymalnego A co jeszcze potrzebujesz? Wszystko masz wyłożone jak na dłoni. Chyba, że czytać nie potrafisz bo z ortografią to na pewno jesteś na bakier podlancza podłącza Jeśli jakaś funkcja podana przez lukaszsa jest przez Ciebie niezrozumiała to napisz.
lukaszs Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 :-)))))))) dlaczego tak nerwowo?:-) właśnie zacząłem się rozglądać za pulsometrem....... rozpoczynam bowiem systematyczny trening i chciałbym kontrolować nieco cały plan......... ale myślałem raczej o czymś tańszym . tak do 120 pln
ulvgar Napisano 3 Lipca 2009 Napisano 3 Lipca 2009 Wszystko na zimno Ja swoją PC-15 sprzedaję ale już mam klienta Chyba warto dołożyć te 30 do PC-15 a jeśli nie to może Sigma Topline PC-9 a w przyszłości może Onyx Pro?
rafalek940 Napisano 4 Lipca 2009 Autor Napisano 4 Lipca 2009 * aktualny puls* manager treningu * dzwiękowy sygnał o przekroczeniu progu * zużycie kalorii * porównanie tętna aktualnego do maksymalnego * podświetlenie * kompatybilny z innymi urządzeniami kardiologicznymi * wodoszczelny Czyli to sa funkcjie tego Garmina całego ??
lukaszs Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 nie powiem dokładnie bo nie czytałem specyfikacji ale każdy szanujący sie pulsometr ma takie funkcje.
rafalek940 Napisano 4 Lipca 2009 Autor Napisano 4 Lipca 2009 ciekawe czy ten do nich nalezy ?? ale kusi to ze mozna podłaczyc do kompa jakby ktos znał jego funkcje to pisac
PMichalak Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 Dzięki połączeniu z kompem możesz prowadzić swoje statystyki na connect.garmin.com
Iluvatar Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 Nie będę zakładał nowego tematu, dlatego pozwolę sobie tutaj zadać pytanie. Otóż posiadam obecnie Nokie 5800 XM i mam wgranego Sport Trackera. Czy ktoś może orientuje się, gdzie i za ile można dostać tanio mierniki tętna, które przesyłają dane poprzez bluetooth ale tak, żeby komórka je wychwyciła? Znalazłem coś na Garminie, ale cena wynosiła prawie 300 zł, a to za dużo i za taką kasę, to już wolę zakupić jakiś zegarek. Najlepiej, gdyby cena mieściła się w zakresie 150 zł. Zdravim
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.