rafalek940 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witam szukam pulsometra do 150 zł Fajnie jakby był trwały i łatwy w obsłudze moze miec tez jakies bajery hehe http://allegro.pl/item676058354_4energy_pr...uch_magnat.html mam taki ino nie wiem czy firma bd git ?? miał ktos doczynienia z firma czy pulsometrem fajnie bo ma wysokosciomierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMichalak Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ja bym się trzymał od tego z daleka, tym bardziej, że firma nie słynie raczej ze sprzętu dobrej jakości. Co polecam? - Beurer PM 25 - Solidny - Sigma PC-15 - Bardzo popularny na forum. - Garmin Forerunner 50 - Mało możliwości, ale możliwość zgrania danych na kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 najbardziej mi zalezy zeby pisał obok pulsu % do max pulsu tzw to jedna z najbardzie liczacyych sie cech chetnie bym wział tego co podlancza sie do pc ale kurde nie wiem jakie ma on funkcje ?? Jakbyscie jakies doradzili gdzie pisza te % i zeby nie zawieszał sie jak szalony to bardzo prosze dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Funkcje masz w linku, % też podaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 tak ?? :0 przeczytałem 3 razy całos i ani razu nie widziałem cos o % chyba ze czytac nie umiem to tez mozliwe jakbys mi mogl pokazac gdzie to jest to bd wdzieczny dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 chetnie bym wział tego co podlancza sie do pc ale kurde nie wiem jakie ma on funkcje Funkcje masz w linku z allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 wiem o tym ale w opisie nie ma zadnych konkretow chyba ze nie znam sie bardzo na pulsometrach bo to moj hmm 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 a coś nie "zegarkowatego"? taki licznik z pulsometrem. wszystkie funkcje licznika plus: * aktualny puls * manager treningu * dzwiękowy sygnał o przekroczeniu progu * zużycie kalorii * porównanie tętna aktualnego do maksymalnego * podświetlenie * kompatybilny z innymi urządzeniami kardiologicznymi * wodoszczelny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Tak jak napisał kolega lukaszs * porównanie tętna aktualnego do maksymalnego A co jeszcze potrzebujesz? Wszystko masz wyłożone jak na dłoni. Chyba, że czytać nie potrafisz bo z ortografią to na pewno jesteś na bakier podlancza podłącza Jeśli jakaś funkcja podana przez lukaszsa jest przez Ciebie niezrozumiała to napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 :-)))))))) dlaczego tak nerwowo?:-) właśnie zacząłem się rozglądać za pulsometrem....... rozpoczynam bowiem systematyczny trening i chciałbym kontrolować nieco cały plan......... ale myślałem raczej o czymś tańszym . tak do 120 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Wszystko na zimno Ja swoją PC-15 sprzedaję ale już mam klienta Chyba warto dołożyć te 30 do PC-15 a jeśli nie to może Sigma Topline PC-9 a w przyszłości może Onyx Pro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 * aktualny puls* manager treningu * dzwiękowy sygnał o przekroczeniu progu * zużycie kalorii * porównanie tętna aktualnego do maksymalnego * podświetlenie * kompatybilny z innymi urządzeniami kardiologicznymi * wodoszczelny Czyli to sa funkcjie tego Garmina całego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 4 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 nie powiem dokładnie bo nie czytałem specyfikacji ale każdy szanujący sie pulsometr ma takie funkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 ciekawe czy ten do nich nalezy ?? ale kusi to ze mozna podłaczyc do kompa jakby ktos znał jego funkcje to pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMichalak Napisano 4 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dzięki połączeniu z kompem możesz prowadzić swoje statystyki na connect.garmin.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iluvatar Napisano 5 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Nie będę zakładał nowego tematu, dlatego pozwolę sobie tutaj zadać pytanie. Otóż posiadam obecnie Nokie 5800 XM i mam wgranego Sport Trackera. Czy ktoś może orientuje się, gdzie i za ile można dostać tanio mierniki tętna, które przesyłają dane poprzez bluetooth ale tak, żeby komórka je wychwyciła? Znalazłem coś na Garminie, ale cena wynosiła prawie 300 zł, a to za dużo i za taką kasę, to już wolę zakupić jakiś zegarek. Najlepiej, gdyby cena mieściła się w zakresie 150 zł. Zdravim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.