Skocz do zawartości

[rower] Motta

quki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wg mnie za tą cenę lepiej kupić krossa levela A4. Niektórzy mówią, że kross to moda tego roku, ale to nie prawda. Po prostu w swoich cenach nie ma sobie równych. W tej cenie nie znajdziesz nic lepszego niż kross A4 uwierz :)

KROSS LEVEL A4

Napisano

Faktycznie, jest niezły, tyle że jeśli zamówie na allegro itp. to nici z serwisu... Warto mieć rower na lepszym osprzęcie, ogólnie polecany ale bez serwisu??

• 8 miesięcy temu...
Napisano

Kupiłem MOTTE i przejechałem nim pierwsze 100 km,naprwde po trudnym tererenie jak i po szosie,nie mam zadnych zastrzeżeń wszystko gra i buczy jak na razie,jedyne co trzeba zmienić to siodełko,myslałem że mnie boli bo dawno nie jezdziłem ale nawet po stu czujesz się jak po spotkaniu stada murzynów,ale czego można się spodziewać po siodełku za 25 zł,moja ocena tego roweru to 7/10 za rok będe chciał zmienić na coś lepszego.

• 4 miesiące temu...
Napisano
  W dniu 29.03.2010 o 17:46, tomalini napisał:

Kupiłem MOTTE i przejechałem nim pierwsze 100 km,naprwde po trudnym tererenie jak i po szosie,nie mam zadnych zastrzeżeń wszystko gra i buczy jak na razie

Witam,

czy nadal wszystko gra i buczy? :D

Właśnie rozważam zakup tego roweru

http://allegro.pl/item1183452835_rower_mtb_motta_deore_v_brake_nowy_2010_sklep_lodz.html

i nie wiem, czy się w toto bawić, bo marka nic mi nie mówi. Budżet wszelako dość ciasny (ok. 1000 zł), więc szukam gdzie się da :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.