skydancer Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Czy to prawda, że te super wąskie łańcuchy można rozpinać/spinać tylko w jednym miejscu, przy pomocy wzmocnionego pinu? Czy to oznacza, że nie mogę rozpiąć łańcucha w dowolnym miejscu, np. do rutynowego szejka? Mówię o sytuacji, gdy nie mam spinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleXander Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 yyy, w jednym miejscu? Tak kompletnie nie wolno. Ja kiedyś tak (niewiedzieć czemu) robiłem i za 3 próba włożenia pina w tym samym miejscu, nie trzymał się już tam, praktycznie wypadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Najlepszym wyjsciej jest rozkucie łańcucha i zastopienie ogniwa spinka. Jezeli ktoś duzo jeździ po ciezkim terenie (błoto i te sprawy) łancuch czesto trzeba czyscic a rozkuwanie i skuwanie znacznie skroci jego zywotność. Spinki sa na tyle mocne ze nie powinne sie urwac czy złamac, ale zawsze mozne miec zapasowa przy sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ..a jak to wygląda ze sztyftami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.