rafalexxs Napisano 30 Czerwca 2009 Napisano 30 Czerwca 2009 Witam.W rowerze mojej siostry jest taki amortyzator http://www.allegro.pl/item675680281_amorty...cape_327_1.html Ostatnio pojawil się z nim problem.Gdy docisnę go do końca,to przy powrocie na właściwą pozycje wyczuwalne są drgania.Nie wiem co z tym zrobić.Myślałem ż o tym żeby go zalać olejem.Tylko nie wiem jak go rozkręcić?
micha09 Napisano 30 Czerwca 2009 Napisano 30 Czerwca 2009 moje zdanie takie: to jest amor taki powiedzmy jednorazowy, olejem sie go nie da zalac bo sa dziurki na dole jedynie co to posmarowac sprezyny czyms ale go sie nie da rozkrecic. A najlepiej juz kupuj nowy, nie ma sie co babrac
Klosiu Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 No niestety, ten amor jest w cenie dwoch lepszych detek, wiec cudow nie mozna oczekiwac. Objawy wskazuja ze sie zaczyna zacierac. Ewentualnie mozesz sprobowac od gory uszczelki podwazyc i tam nalac troche oleju. Troche pomoze, ale raczej na krotko.
Mod Team Puklus Napisano 1 Lipca 2009 Mod Team Napisano 1 Lipca 2009 Miałem to cudo czyli 327 daaaawno tem az wstyd sie przyznawac. Od tamtej pory firme zoom czytam jako złum No rozebrac sie go nie da zabardzo bo ma dziwna konstrkcje. Ja sie wq***** i rozciałem mu uszczelki i wlalem mu olej i poomogło. Objawy mialem takie ze nie tyle drgał ale strasznie piszczał podczas pracy wiec to było nie tyle irytujace co nawet zawstydzajace Pozniej mi ukradli rower i sie w sumie z tego ciesze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.