olek123 Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Mieszka ktoś z Was w pobliżu lub w Krynicy? Jakie tam panują teraz warunki, jest błoto? Pytam, bo nie wiem jakie opony założyć: typowo błotne, przejściowe czy na suche? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Na forum maratonu ludzie pisali, ze troche blota jest, wiec chyba lepiej cos bardziej konkretnego zalozyc. Ja jade na geax gato A jaki jedziesz dystans? Podobno giga ma byc bardzo ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja jade mega. Chyba wezme jadnak Geax'y Barro Mud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ja też właśnie nie wiem... mam do wyboru Rocket Rony Evo 2.1, które przeżyły już błotnistą Szczawnicę i w drodze są Hutchinsony Bulldogi 2.1, idealne na błoto... wezmę chyba oba komplety i zdecyduję na miejscu co założyć MEGA jadę, to się Olek pościgamy znów P.S Nie słyszeliście coś może, żeby ktoś miał 2 wolne miejsca na Krynicę? Z okolic Katowic/Bielska Białej? Najlepiej w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ... w drodze są Hutchinsony Bulldogi 2.1, idealne na błoto... Paweł miałem Bulldogi w Szczawnicy, jak chcesz przetestować dobrze pompkę to zakładaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 no chyba, że tak swoją drogą to ciekawe, ja jechałem na papierowych Rocketach i bez kapcia się obeszło, a Ty 600 gramowe Bulldogi i dwa lacie ;> może zjechane miałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 700g bo wersja drutowa Możliwe, że były zmęczone, mają dwa lata. Podkleiłem je od środka starą dętką i będą na zime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.