Skocz do zawartości

[maraton] Fujifilm Bike Maraton Tarnów 11.07.2009r.

Drozdzu5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Błoto to raczej będzie po powodziach które tam ostatnio przeszły :)

I opony raczej na błoto. Miejscowi mogliby coś napisac :D

Kurcze z tego co widze to nie będzie łatwo :)

Napisano
I opony raczej na błoto. Miejscowi mogliby coś napisac :P

Dokladnie ;) ale powodzie juz byly jakis czas temu :D juz jest ponad 1 tydzien dobrej pogody :D dzis bylo nie ciekawie a do maratonu ma byc fajnie nie wiem czy nie zaryzykowac opon z delikatym bieznikiem

Napisano

poki co jest bardzo duzo blota, ktore raczej nie wyschnie do soboty, bo na dzis i jutro zapowiadane sa opady... wczoraj na jednym zjezdzie na karmach zaliczylem 2 gleby, sugerowalbym opony z bardziej agresywnym bieznikiem. kolki w butach rowniez sie przydadza :) przygotujcie sie na troche podchodzenia

Napisano

Czyli powiadasz Tarnowiczaniuniu... <_< ze jest dosc blota i czeba traktory ktore latwo pozbywaja sie blota na ogumieniu ?? :rolleyes:

sorrka Trzeba * jaki bład ale swiatła nie mam przy biorku ( kryzys zarowka sie spaliła <_< )

Napisano

Błota nie wiem ile jest na trasie - nie jechalem, gorski rower mam w czesciach. Ale jezeli jest bloto to takie jak opisalem powyzej

Napisano

tam byla rzeka :( i jest nadal - kawalek trasy to koryto strumienia. sa to zdjecia ze wspolnego odcinka mini, mega i giga.

powiem wam ze to bloto jeszcze ujdzie, najgorsze sa naniesione kamienie ktore uniemozliwiaja jazde :/

trzeba takze uwazac na zjazdach, w paru miejscach pojawiaja sie glebokie wyrwy w ziemi, najszybciej jest zejsc z roweru i je obejsc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...