maciejos Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam Przebywam obecnie na urlopie, w okolicach Mragowa. Szukam chetnych osob do wspolnej jazdy:) Preferuje jazde po szosie lub po lesie, w granicach predkosciowych miedzy 20 a 25km/h, czyli jazda rekraacyjna - w zaleznosc od warunkow pogodowych:) Znajdzie sie ktos chetny? Pozdr. Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzi811 Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Obecnie jestem w Olsztynie ale jak wrócę do Mrągowa z rowerkiem to bardzo chętnie;) Do kiedy na urlopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejos Napisano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Obecnie jestem w Olsztynie ale jak wrócę do Mrągowa z rowerkiem to bardzo chętnie;)Do kiedy na urlopie? Dawno tu nie zagladalem bo stracilem juz wiare, ze ktos sie odezwie:) Niestety jutro wracam juz do domku, ale moze w przyszlym roku znowu sie tu wybiore z rowerem:) Tylko bede musial wczesniej sie z kims ustawic, bo tak samotnie to smutno sie jezdzi.. W sumie zrobilem zaledwie ok 35m, ale i tak teren dal mi w kosc, bo czlowiek przyzwyczajony do plaskiego terenu, a tu co rusz pod gore:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzi811 Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Aha no to trudno ja już wróciłem, no ale może za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.