maciejos Napisano 30 Czerwca 2009 Napisano 30 Czerwca 2009 Witam Przebywam obecnie na urlopie, w okolicach Mragowa. Szukam chetnych osob do wspolnej jazdy:) Preferuje jazde po szosie lub po lesie, w granicach predkosciowych miedzy 20 a 25km/h, czyli jazda rekraacyjna - w zaleznosc od warunkow pogodowych:) Znajdzie sie ktos chetny? Pozdr. Maciej
Ozzi811 Napisano 7 Lipca 2009 Napisano 7 Lipca 2009 Obecnie jestem w Olsztynie ale jak wrócę do Mrągowa z rowerkiem to bardzo chętnie;) Do kiedy na urlopie?
maciejos Napisano 10 Lipca 2009 Autor Napisano 10 Lipca 2009 Obecnie jestem w Olsztynie ale jak wrócę do Mrągowa z rowerkiem to bardzo chętnie;)Do kiedy na urlopie? Dawno tu nie zagladalem bo stracilem juz wiare, ze ktos sie odezwie:) Niestety jutro wracam juz do domku, ale moze w przyszlym roku znowu sie tu wybiore z rowerem:) Tylko bede musial wczesniej sie z kims ustawic, bo tak samotnie to smutno sie jezdzi.. W sumie zrobilem zaledwie ok 35m, ale i tak teren dal mi w kosc, bo czlowiek przyzwyczajony do plaskiego terenu, a tu co rusz pod gore:) Pozdrawiam
Ozzi811 Napisano 11 Lipca 2009 Napisano 11 Lipca 2009 Aha no to trudno ja już wróciłem, no ale może za rok
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.