Xiff Napisano 30 Czerwca 2009 Napisano 30 Czerwca 2009 Cześć. Mam taki problem, ponieważ kupiłem niedawno Kellys Saphix, krossówkę, i teraz musze ją zaopatrzyć Szukałem wczoraj koszyki na biodny i pani w rowerowym powiedziala mi że każdy koszyk będzie pasował. No ale ja jestem uparty i poszedłem sprawdzić, i sie okazało że nie pasuje do śrubek w ramie, ponieważ śrubki są położone blisko przedniej zębatki/pedałów. Czy każdy koszyk ma jakiś swój rozmiar? Chciałem się Was poradzić, zanim zamówie coś na allegro (bo pewnie w moim miescie pożądnego bidonu z koszykiem nei dostane) Pozdrawiam
arroyo Napisano 30 Czerwca 2009 Napisano 30 Czerwca 2009 Faktycznie saphix ma nisko osadzone miejsce na koszyk. Prawdopodobnie będziesz potrzebował koszyk który część trzymającą bidon będzie miał w swojej górnej części np. http://www.allegro.pl/item669910442_hit_no...uad_czarny.html
Xiff Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Napisano 30 Czerwca 2009 Dzięki za pomoc Pewnie bede musiał do piły jechać bo w Trzciance takiego "cuda"nie dostane. A z allegro na razie nie zamawiam, wole zobaczyć i pomacać Pozdrawiam
arroyo Napisano 30 Czerwca 2009 Napisano 30 Czerwca 2009 W pile dostaniesz w sklepie naprzeciwko ronda oraz w sklepie kolarz.pl (trochę bliżej wiaduktu nad linią kolejową), w każdym razie ja tam kupowałem. Kosztowało to u nich jakieś ~30 pln. Chociaż tutaj nie ma specjalnie co dotykać i gdybym miał brać kolejny to zamówiłbym na allegro.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.