weberwrc Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 Witam! Jak w temacie... Kupilem niedawno plecak z bukłakiem i nie wiem gdzie uciąć wężyk :| Zdjęcie jak wygląda to obecnie : Mogłyby mi ktoś zaznaczyc gdzie mam go skrócić ? albo choćby powiedziec ? Z góry dzieki Pozdrawiam
Quattro Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 No z reguły to wężyki skraca się na końcach. Zobacz co lepiej będzie Ci zdjąć i ponownie założyć, czy ustnik czy przy wejściu do worka i właśnie tam przytnij go.
accentinferno Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 Ja swojego nie ciĄłem tylko chowam do plecaka jego nadmiar. Pije się normalnie i bezproblemowo. Jeżeli masz go jednak dużo za długiego to obetnij na końcu od strony bukłaka.
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 29 Czerwca 2009 Utnij przede wszystkim tyle żeby nie dyndał podczas jazdy. Ucinaj stopniowo np na początek skróć o 7cm > załóż plecak usiądź na rower i sprawdź czy jest ok czy można jeszcze skrócić itd...
weberwrc Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Napisano 29 Czerwca 2009 a ma ktos zdjecie jak jedzie na rowerze z buklakiem (takie zeby bylo widac gdzie konczy mu sie ta rurka) ? Nie chciałbym tego spierdzielić ;p bo troche złotówek to kosztuje No z reguły to wężyki skraca się na końcach. no co Ty....myślałem że trzeba uciąć w połowie i skleić ;p hahaha tą wypowiedzią mnie rozwaliłeś.... hahaha Chodzi mi o to o ile mam skrócić wężyk a nie w ktorym miejscu !
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 29 Czerwca 2009 Kurcze no co za filozofia utnij kilka cm załóż na siebie i zobacz czy już czy jeszcze... To jak z przymiarką gaci za duże to bierzesz mniejsze...
Rulez Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 Chodzi mi o to o ile mam skrócić wężyk a nie w ktorym miejscu ! Właściwie, to chyba sam powinieneś wiedzieć, kiedy bedzie ci pasował.
weberwrc Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Napisano 29 Czerwca 2009 ok to bede kombinował Dzieki za pomoc
Quattro Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 Chodzi mi o to o ile mam skrócić wężyk a nie w ktorym miejscu ! Koleś, sam sobie przeczysz, bo zapytałeś gdzie masz go skrócić, a nie o ile. Nie wiem co Ty sobie myślałeś, jeśli masz problemy z wyrażeniem swoich myśli no to chyba nie ze mną jest coś nie tak...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.