Skocz do zawartości

[amortyzator przedni] Marzocchi 44 ATA Micro

Rekomendowane odpowiedzi

No i poszło :)

Mineta i Hope zamówione - temat do zamknięcia.

Niestety trochę se poczekam na części bo Hope jest tak zwany aut of stok :/

Janislaw

Wiedzialem podly Krzyzaku ze tak to bedzie :P Kupuj szybko, testuj jeszcze szybciej to moze jeszcze tez zdaze.

No, no - "podły Scyzoryku" jak coś, poproszę :woot:

Krzyżakiem zostałem urodzony przez adopcję jakieś 4 lata temu (tudzież zasiedlenie).

• Mod Team

Klaniam,

Tak jak pisalem. Hope nie wyrabia sie z zamowieniami :)

Na swoj mostek czekalem prawie 4 tygi...

No, no - "podły Scyzoryku" jak coś, poproszę :D

Krzyżakiem zostałem urodzony przez adopcję jakieś 4 lata temu (tudzież zasiedlenie).

ok, ok... Skrzyzowany Scygieryku :P

OSTRO!

I.

Dobra to ja na podsumowanie - jeśli w czasie jazdy pod górę skrócisz amortyzator, to efekt jest taki , że spada kadencja i rośnie opór kręcenia pedałami , ale nawet przy niskiej prędkoći koło jest nie do oderwania a rower pozostaje zwrotny , jest to skutkiem dużej zmiany geometrii i jest normalnym zjawiskiem :D

• 2 tygodnie później...

Ja pierdzielę :)

Ivan, jak Ty możesz wytrzymać z tymi durniami w tej herbaciarni??

Na początku źle mi ściągnęli kasę z karty, - mail o wyjaśnienie, zrobili korektę ale z racji zmian kursu już byłem 60zł w plecy :(

Po kilku mailach zaproponowali adapter do tarczy za free -ok, niech będzie.

Pół godziny temu dostałem paczkę - amor jest, piasta jest, nawet darmowy adapter się znalazł. Ale k*%$a manetki IT to już im się nie chciało pakować!!!

Mail opieprzający już poszedł - mają szczęście, że to kawałek ode mnie bo ręcznie bym im wytłumaczył jak się pakuje elementy do wysyłki...

I przynajmniej jeszcze jeden tydzień czekania na jazdę, F**k :P

A amor wygląda fajnie :D

Na pierwszy rzut oka tej samej wysokości albo nawet ciut niższy od Recona - a 10mm skoku więcej.

• Mod Team

:)

Czy Twoje drugie imie Janislaw nie jest przypadkiem Jonasz?

No masz pecholca i tyle. Mnie sie tam zadne podgorki nie zdarzyly ale ludzie marudzili ze szczegolnie w obrocie pozaJuKejskim baboli jest wiecej...

Powiem tak... Nastepnym razem zalatwiaj wszystko przez rezydentow :P

OSTRO!

I.

No i trochę mnie to dołuje , oraz to, że Tobo stwierdził faktyczny 130 milimetrowy skok Minuty 140, jako ,że mam zamiar nabyć IT , jednak czekam na pomiar skoku wykonany przez Janisława, gdy manetka już dotrze .

Może wtedy ja uśmiechnę się do rezydenta.

No teraz nic nie zrobię, ręcamy ścisnąłem go o jakieś 10.5 centymetra :D

Bez tej manetki nawet nie mogę spuścić powietrza z dziada - pompuje się go jednym zaworkiem i żeby powietrze przelazło z komory negatywnej do pozytywnej (i na odwrót) trzeba wcisnąć manetkę IT.

Anything to declare??

- Yeah, don't go to England!

Ale amor cały czas ładnie wygląda :)

• Mod Team

Klaniam,

Mineta MRD tobo faktycznie cos nie halo-lo ma ze skokiem. I to juz chyba przypadlosc calej serii. No ale moj Mineciak z kolei jak juz sie rozbujal i dotarl pracuje calym skokiem i z deklarowanej 100-ki mam pelne 100 :D

Zobaczymy jak wyglada w tym zestawieniu IT...

OSTRO!

I.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...