Janisław Napisano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No i poszło Mineta i Hope zamówione - temat do zamknięcia. Niestety trochę se poczekam na części bo Hope jest tak zwany aut of stok :/ JanislawWiedzialem podly Krzyzaku ze tak to bedzie Kupuj szybko, testuj jeszcze szybciej to moze jeszcze tez zdaze. No, no - "podły Scyzoryku" jak coś, poproszę Krzyżakiem zostałem urodzony przez adopcję jakieś 4 lata temu (tudzież zasiedlenie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Klaniam, Tak jak pisalem. Hope nie wyrabia sie z zamowieniami Na swoj mostek czekalem prawie 4 tygi... No, no - "podły Scyzoryku" jak coś, poproszę Krzyżakiem zostałem urodzony przez adopcję jakieś 4 lata temu (tudzież zasiedlenie). ok, ok... Skrzyzowany Scygieryku OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dobra to ja na podsumowanie - jeśli w czasie jazdy pod górę skrócisz amortyzator, to efekt jest taki , że spada kadencja i rośnie opór kręcenia pedałami , ale nawet przy niskiej prędkoći koło jest nie do oderwania a rower pozostaje zwrotny , jest to skutkiem dużej zmiany geometrii i jest normalnym zjawiskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Ja pierdzielę Ivan, jak Ty możesz wytrzymać z tymi durniami w tej herbaciarni?? Na początku źle mi ściągnęli kasę z karty, - mail o wyjaśnienie, zrobili korektę ale z racji zmian kursu już byłem 60zł w plecy Po kilku mailach zaproponowali adapter do tarczy za free -ok, niech będzie. Pół godziny temu dostałem paczkę - amor jest, piasta jest, nawet darmowy adapter się znalazł. Ale k*%$a manetki IT to już im się nie chciało pakować!!! Mail opieprzający już poszedł - mają szczęście, że to kawałek ode mnie bo ręcznie bym im wytłumaczył jak się pakuje elementy do wysyłki... I przynajmniej jeszcze jeden tydzień czekania na jazdę, F**k A amor wygląda fajnie Na pierwszy rzut oka tej samej wysokości albo nawet ciut niższy od Recona - a 10mm skoku więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Czy Twoje drugie imie Janislaw nie jest przypadkiem Jonasz? No masz pecholca i tyle. Mnie sie tam zadne podgorki nie zdarzyly ale ludzie marudzili ze szczegolnie w obrocie pozaJuKejskim baboli jest wiecej... Powiem tak... Nastepnym razem zalatwiaj wszystko przez rezydentow OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No i trochę mnie to dołuje , oraz to, że Tobo stwierdził faktyczny 130 milimetrowy skok Minuty 140, jako ,że mam zamiar nabyć IT , jednak czekam na pomiar skoku wykonany przez Janisława, gdy manetka już dotrze . Może wtedy ja uśmiechnę się do rezydenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No teraz nic nie zrobię, ręcamy ścisnąłem go o jakieś 10.5 centymetra Bez tej manetki nawet nie mogę spuścić powietrza z dziada - pompuje się go jednym zaworkiem i żeby powietrze przelazło z komory negatywnej do pozytywnej (i na odwrót) trzeba wcisnąć manetkę IT. Anything to declare?? - Yeah, don't go to England! Ale amor cały czas ładnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 pompuje się go jednym zaworkiem i żeby powietrze przelazło z komory negatywnej do pozytywnej (i na odwrót) trzeba wcisnąć manetkę IT. Tak wiem, w końcu mam Blacka IT, po odzyskaniu manetki czekam na pomiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Klaniam, Mineta MRD tobo faktycznie cos nie halo-lo ma ze skokiem. I to juz chyba przypadlosc calej serii. No ale moj Mineciak z kolei jak juz sie rozbujal i dotarl pracuje calym skokiem i z deklarowanej 100-ki mam pelne 100 Zobaczymy jak wyglada w tym zestawieniu IT... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 To mnie pocieszyłeś, bo liczę, że da się jednak wycisnąć te 140 mm. z Janisławowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Łech, manetka dzisiaj opuści siedlisko CRC, więc najwcześniej będzie u mnie koło środy... A tak bym chętnie potestował Minete w czasie weekendu :/ Z tym skokiem to 140mm musi być - inaczej reklamacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Witam, Janisław wyjaśniła się już sprawa ze skokiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.