Patriota Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Część Nazwa Rama scott scale 40 2008 Zacisk sztycy-scott Stery-ritchey Amortyzator-r7 80mm absolute elite Korba DEORE XT fc-m770 Kaseta Deore XT 2009 11-34 CS-M770 Łańcuch Deore LX 9-tka CN-HG73 przerzutka przód Deore XT FD-M771 DOWN SWING przerzutka tył RD-M772 SHADOW sgs Klamkomanetki Deore 2006/7 Hamulce Avid sd7 Gripy boplight Siodło kellys xD Sztyca ritchey 31,6 Mostek boplight 110 Kierownica boplight 25,4 Koło no name piasta deore Koło tył Mavic 317/piasta xt/dt szprychy Pedały 520 shimano Opona przód argo/mezcal Geax Opona tył argo/mezcal Geax Dętki Tioga Linki shimano Pancerze shimano Rogi boplight Koszyk BBB Skopiowałem i przerobiłem na swoje cześci od kolegi Sime (razem piliśmy to sobie pozwoliłem) Dziewczyna jest w trakcie odchudzania Planuje kupić manetki XT, sztyce boplighta , siodło 180gram max i naprawić przednie koło które jest na XT/mavic 317 i dt. Licze że pojawi sie wtedy 10800. Jak by ktoś coś doradził to miło by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dziewczyna jest w trakcie odchudzania Nie musisz się z nami dzielić intymnymi szczegółami życia swojej dziewczyny Tak serio, kontekst zbytnio nie istnieje. Jak chcesz, żeby ktoś coś doradził, to powinno Tobie zależeć, a więc musisz podać konkretne modele części, bo "kellys xD" nie mówi, co to za siodło itd.. I wypisać wagi realne.. Najlepiej czytelnie.. PS poproś o zmianę błędu w tytule ze "scal" na "scale". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 wielki brat czuwa sie widzi sie robi no. aaa i miałem lęk wysokości jak patrzyłem na rozciągłość listy w pionie. musiałbym mieć chyba lcd'ka postawionego w pionie żeby to wszystko ogarnąć za jednym zamachem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.