Polon Napisano 28 Czerwca 2009 Napisano 28 Czerwca 2009 Bar Ends: (Rogi) > brak < 0g Bar Plugs: (Korki do kierownicy) > w gripach < 0g Bottle Cage: (Koszyk na bidon) > no-name < Brake (Front): (Hamulec przedni) > Avid Single Digit 7 < 185g Brake (Rear): (Hamulec tylny) > Avid Single Digit 7 < 185g Brake Levers: (Klamki Hamulcowe) > Shimano Deore LX Dual Control < 430g Cables: (Pancerze i linki) > shimano < Cassette: (Kaseta) > SRAM PG 950 [?] < 380g Chain: (łanńuch) > KMC Z9900 < Crankset: (Korby) > Truvativ Firex SL 44/32/22 < 1028g Derlr (Front): (Przerzutka przednia) > Shimano FDMC21 < 141g -Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) > Shimano RDM571 < -Fork: (Widelec) > Suntour Axon S RL < 1647g -Rear Shock: (Damper) > brak < 0g -Frame: (Rama) > Kross Level A6 19" < -Grips: (Gripy) > no-name (??) < -Handlebar: (Kierownica) > Truvativ Team XC-DH Riserbar < 299g -Handlebar Tape: (Owijka) > (?) < -Headset: (Stery) > Cane Creek VPA41AC < 117g -Pedals: (Pedały) > no-name alu < -Seat: (Siodło) > Active OffLimit [?] < -Seatpost: (Sztyca) > no-name Alu 27.2x300 < -Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) > no-name alu < -Shifters: (Manetki) > Shimano Deore LX Dual Control < (430g) -Skewers: (Zaciski koł) > JOY < 110g -Spacers: (Podkładki pod mostek) > (?) < -Starnut: (Gwiazdka) > (?) < -Stem: (Mostek) > Truvativ Team 3D Forged 7050 110mm < 142g -Tire (Front): (Opona przednia) > Schwalbe Racing Ralph 26x2.1 < 470g -Tire (Rear): (Opona tylna) > Schwalbe Racing Ralph 26x2.1 < 470g -Top Cap: (Top cap) > (?) < -Tubes: (Dętki) > (?) < Wheel Front: (Koło przednie) -Hub: (Piasta) > Novatec < 136g -Rim: (Obręcz) > Alexrims G2000 < -Spokes: (Szprychy) > no-name < -Nipples: (Nyple) > no-name < -Rim tape: (Opaska) > (?) < Wheel Rear: (Koło tylne) -Hub: (Piasta) > Novatec < 406g -Rim: (Obręcz) > Alexrims G2000 < -Spokes: (Szprychy) > no-name < -Nipples: (Nyple) > no-name < -Rim tape: (Opaska) > (?) < Misc : (Inne) -Computer (licznik) > ATECH 4KA < Tyle na razie wiem. Ktoś powie mi gdzie mam błędy i ile ważą te rzeczy, których wagi nie napisałem?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.