Skocz do zawartości

[Garmin] i zaślepka...

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Stałem się szczęśliwym posiadaczem Garmina i teraz pytanie pod spodem jest gumowa zaślepka która zasłania port mini usb do ładowania i wymiany danych z pc - pytanie czy to jeszcze Wam nie odpadło... nie wygląda to na przemyślaną część tego ustrojstwa...

Napisano

Garmin Edge oczywiście?

Kilka razy w tygodniu podłączam Garmina do komputera i trzyma się tak jak na początku, choć na początku też nie wydawała mi się zbyt solidna. Chociaż jest dość szczelna :D

Raczej słabszym elementem jest samo mocowanie Garmina do mostka / kierownicy. Z tego co czytałem często się łamie, mnie niestety też to spotkało..

Pozdro.

Napisano

Zaślepka trzyma się ekstra :) a mam od 2 lat to ustrojstwo.

A sama podstawka, miałem 2 w zestawie i już kolejną kupić musiałem... Cena jak za kawałek plastiku zbójecka bo 50zł.

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Ok, inne pytanie

Macie jakiś pomysł jak podmienić baterię w edge ? Trochę na krótko starcza... Musiałem wczoraj naginać by zdążyć do do domu co prawda i tak naginałem ale co gdybym miał jeszcze 50km do domu...

Napisano

Edge jest nierozbieralny. M inn z tego powodu (mozliwosc zasilania AA) wybralem jednak viste. A z ciekawosci, ktory model Edga kupiles?

• Mod Team
Napisano

Wszystko da się rozebrać Edga też, kupiłem najprostszą wersję (205) na początek aby się przekonać jak to faktycznie działa i jestem zadowolony :) Mankamentem jest tylko słaba bateria

Napisano

Nie watpie, ale czy da sie zlozyc bez uzywania kleju? ;-) Widzisz tam jakies fabrycznie przewidziane miejsca demontazu? Ja tez mialem 205 przez kilkanscie dni i moze slabo ogladalem, ale ich nie zauwazylem :-) Lektura forow - przyznaje dosc pobiezna - w tym temacie, rowniez nie przyniosla oswiecenia.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...